I SATS tilbyder vi tillægsmedlemskabet Diamond, som er for dig, der gerne vil slippe for selv at medbringe et håndklæde til træningen – og for dig som gerne vil forkæles med en nutritionpakke.

DIAMOND

Med Diamond-pakken får du det ekstra, som gør din træning nemmere og ekstra motiverende for dig.

Du kan dagligt låne et frisk håndklæde og hængelås (husk venligst, at der skal lægges pant for dette). Hver dag kan du vælge to valgfrie produkter fra et bredt udvalg af produkter, herunder proteinbarer, shakes, pre-workout samt andre drikkevarer. Dette gælder i de centre, du med dit medlemskab har adgang til.

Med i Diamond-pakken kan du få dit eget skab i omklædningsrummet i dit stamcenter, såfremt der er kapacitet til det. Der er altså forbehold for, at der i centre kan være fyldt, hvorfor du ikke kan få dit eget skab netop der. Spørg venligst i receptionen. I vores center KBH - Adelgade er der ikke mulighed for at få eget skab i herreomklædningen, da der i stedet er en helt særlig VIP-afdeling med ekstra store skabe, separat sauna og dampbad, et lounge-område, hvor du kan tage et velfortjent hvil efter en effektiv træning. 

Du kan tilkøbe Diamond-pakken til dit medlemskab for 500 kr/md. Diamond gælder i vores danske centre, som du har adgang til med dit medlemskab. Hvis du har adgang til andre lande i dit medlemskab, gælder din Diamond-pakke ikke i centre i andre lande.

DIAMOND EXCLUSIVE*

Diamond Exclusive er det mest eksklusive tillægsmedlemskab, vi tilbyder, og det er kun et begrænset antal af medlemmer, der kan få medlemskabet. Tilbydes kun i SATS KBH - Nygårdsvej.

Med Diamond Exclusive får du følgende:

  • Adgang til den separate omklædning på Nygårdsvej kun for Diamond Exclusive medlemmer med dit eget skab, som er ekstra stort og har easy access via en chip

  • Tag en ven med til træning hver gang (dog ikke på holdtræning)

  • To friske og rene håndklæder hver dag der bliver lagt direkte i dit skab

  • Særlige brusekabiner der kan aflukkes med døre

  • Separat sauna og dampbad adskilt til damer og herrer

  • Gratis sol i det solarium der kun er adgang til for Diamond Exclusive medlemmer

  • Mulighed for parkering på pladserne foran SATS Nygårdsvej i op til 3 timer (såfremt der er ledige p-pladser)

  • To valgfrie produkter fra vores nutrition package pr. dag

Et Diamond Exclusive medlemskab koster 1.499 kr./md. og du kan ansøge om det ved at skrive til diamond.exclusive@sats.com (Bemærk, at der kan være en responstid på op til 14 dage). Spørg i receptionen, hvis du ønsker at høre nærmere. Dette medlemskab kan ikke sættes i bero, overdrages eller udlånes.

 

*Diamond Exclusive kan ikke kombineres med rabataftaler.