Hos SATS har vi en holdplan med mange forskellige typer træning. Vi har gjort det nemt for dig at booke dig ind på hold, hvad enten det er via internettet eller i vores app. Hvis du ønsker at finde de hold, der kan være aktuelle for dig, kan du filtrere dine søgninger efter træningscenter, ugedag, tidspunkt, holdtype og instruktør. Du kan gemme dine søgninger for at kunne få hurtig adgang til dine foretrukne søgninger senere. Når vi har lært dig at kende, så vi ved, hvilke hold du foretrækker, vil appen finde nye hold til dig, som ligner dem, du oftest har deltaget i tidligere. Vi ønsker at udfordre dig til at teste nye træningsformer, så du kan holde din motivation oppe. Måske finder du flere favorithold?

Har du et ønske om at kunne træne hårdere, men føler, at du ikke kan klare det helt på egen hånd? Vores personlige trænere er for dig, der ønsker at have en person med dig under hele træningen – én som motiverer, støtter og arbejder på, at du skal nå dine mål. Vi ved, at du kan opnå dine målsætninger! Book din første PT-time direkte i appen eller på vores hjemmeside, så hjælper vi dig med at nå dine mål.

TRÆNINGSSTATISTIK

Vi registrerer alle dine træninger hos os, og du kan også selv tilføje træningspas, som du har gennemført uden for træningscenteret. Hvis du gennemførte én træning i sidste uge – så skal du måske udfordre dig selv til at gennemføre to træninger i denne uge? Sæt personlige mål for dig selv, hvad enten de er små eller store. Det kan være alt fra at gå en tur på 30 minutter til et maratonløb. Det er dig, der bestemmer, og vi hepper på dig!

SATS-appen fås til både iPhone og Android, og du kan downloade den her. Appen opdateres løbende, for at din oplevelse bliver så god som muligt. 

EN SOCIAL APP

Mange synes, at det er lettere at aflyse aftaler, som man har med sig selv, end at aflyse aftaler, hvor der også er andre involveret. Måske har du en ven, som har brug for en hjælpende hånd for, at hun eller han kan tage sig sammen til at komme til træning, og det er godt, at denne ven har dig, fordi du tager initiativ til træningen. Nu kan du ganske enkelt invitere dine venner med til træning direkte i appen. Alt hvad du behøver at gøre er, at udfordre en ven til at komme med til træning, og at din ven accepterer invitationen, og så har I en træningsaftale! Du kan også motivere dine venner ved at like deres gennemførte træninger og fortælle dem, at det er «godt gået». Snart vil du også kunne tilføje kommentarer. Det er perfekt, hvis du gerne vil sende en personlig besked til dine venner, diskutere hvordan holdtræningen er gået eller komme med tips fra træningen. Vi håber, at du vil udforske den sociale del af vores app, og at du vil motivere dine venner og din familie til at træne sammen med dig. 

*For at du kan benytte appen til iPhone, kræves iOS6 eller nyere version.