Her finder du svar på spørgsmål, du kan have i forbindelse med prisjusteringen

Hvorfor bliver min medlemspris justeret?

Vi ønsker altid at kunne tilbyde dig det bedste indenfor træning. Vi leverer et af nordens mest varierede træningstilbud, som hele tiden udvikles både i vores centre og digitalt. Vi har meget som vi glæder os til at vise dig, i den kommende tid!  

For at kunne fortsætte udviklingen og vedligeholdelsen af vores træningstilbud i en tid, hvor prisen på drift af træningscentre er steget drastisk, vil vi fra og med 1. februar justere prisen for medlemmer, der i dag betaler mindre end normalpris.  

Hvis du har add-ons til dit medlemskab (f.eks. Squash, vand og håndklæde mm.), vil du beholde disse til samme pris. Dine add-ons vil ikke blive justeret i pris. Det er kun prisen på selve træningsmedlemskabet, der bliver justeret 1. februar. 

Fra hvornår vil jeg blive faktureret den nye pris?

Din første medlemsbetaling med prisjusteringen vil være 1. februar 2023.

Kan jeg ændre mit medlemskab?

Du kan når som helst ændre dit medlemskab via Min side.

Negraderinger træder i kraft ved udgangen af følgende måned, mens opgraderinger vil træde i kraft med det samme.

Hvis du betaler for en anden persons medlemskab og ønsker at lave ændringer, bedes du kontakte medlemsservice, så vi kan hjælpe dig med at ændre medlemskabet.

 

Kan jeg få studie-, senior- eller firmarabat? 

Vi tilbyder forskellige rabatordninger såsom studierabat (til og med 30 år) og seniorrabat (fra 65 år). Vi har også aftaler med mange forskellige virksomheder, så kontakt din arbejdsgiver eller dit lokale center for mere information om firmarabat.  

Hvis din arbejdsgiver endnu ikke har en rabataftale med SATS, kan de altid skrive til erhverv@sats.com og få fremsendt et tilbud. 

Rabatterne kan tilføjes, og vil blive fratrukket vores normalpris, som altid er tilgængelig online på www.sats.dk. Du skal blot henvende dig i receptionen i dit lokale center og huske korrekt dokumentation til fremvisning. 

Har du allerede rabat på medlemskabet, tages der højde for dette i prisjusteringen.