Er du klar på en udfordring? Få et godt comeback med din personlige træner til og med 31. august! Gennemfør 4 timer med en personlig træner, så giver vi dig et ekstra PT-klip som belønning!

Træn med personlig træner - vind en premie!

At træne med en personlig træner er en investering i din sundhed og en mulighed for at få hjælp til at nå dine træningsmål. Vi vil gerne motivere dig til et godt comeback, og derfor giver vi dig et ekstra PT-klip når du har gennemført 4 PT-timer til og med 31. august.

Hvordan fungerer det?

Tilbuddet er tidsbegrænset og gælder, når du gennemfører 4 PT-timer af PT30 eller PT60. For den 4. PT-time du gennemfører, får du et ekstra PT-klip som belønning.

Vilkår

*PT-timen du får som belønning, er på samme PT-niveau, som du har gennemført. Eksempel: Hvis du fuldfører fire PT60-klip med en personlig træner på niveau 2, får du et PT-klip af PT60 niveau 2 som bonus. Du optjener også ekstra klip med PT på PBS. Gælder ikke Boot Camp klip. PT-klippet som du får i belønning er tilgængelig 7-10 dage efter kampagnens udløb og dine optjente bonus-klip har en varighed på 6 måneder.