Gode motionsvaner indlæres tidligt, og aktive børn og unge opdager hurtigt glæden ved at bruge deres krop. Vi tror også, at børn af aktive forældre får træningen med sig som en naturlig del af hverdagen. Derfor tilbyder vi dig som forælder, at du kan tage dit barn med, når du træner.

Vi ønsker at inspirere børn, unge og voksne til at leve et aktivt liv!

Vi mener, at børn har brug for en hverdag med spontan, legebetonet og alsidig fysisk aktivitet, gerne ude i skoven, på legepladsen, sammen med idrætsholdet eller ved at gå eller cykle til deres bestemmelsessted. Samtidig ved vi, at mange børn i dag sidder meget stille og ikke får mulighed for at være fysisk aktive. Som Nordens førende træningsvirksomhed ønsker vi at gøre vores for at ændre denne udvikling.

Vi ved i dag, at motorisk træning har en positiv effekt på børns grovmotorik, finmotorik, opfattelses- og koncentrationsevne. Vi ved også, at der er en sammenhæng mellem regelmæssig fysisk aktivitet og et godt psykisk helbred.

Vores træningskurser for børn indeholder ikke nogen konkurrenceelementer, og både piger og drenge er velkomne til at deltage. Den primære målsætning med vores træning for børn er, at børnene skal have det sjovt og have mulighed for at få en positiv oplevelse i forbindelse med bevægelse og fysisk aktivitet, hvilket vi tror, vil føre til fortsat glæde og lyst til at bevæge sig.

BABY

Babyer er velkomne frem til kl. 16 og efter kl. 20 og må ikke kravle eller ligge direkte på gulvet, men bedes ligge i lift, voksipose, skråstol eller autostol. Vi vil gerne sørge for at din baby/barn er sikker i træningscenteret, derfor må de under ingen omstændigheder opholde sig i områder med frie vægte. Vi har lukkede mor/baby hold i udvalgte centre (6 uger - kravlestadie). Se holdplanen i dit center.

Børn OP TIL 7 ÅR

Børn op til 7 år skal opholde sig i børnerummet eller café/receptionsområdet, mens der trænes og er på forældrenes ansvar.

Børn 7-10 ÅR

Du kan lade dit barn deltage i nogle af vores juniorhold, så vil dit barn få en både sjov og tempofyldt oplevelse, mens du selv har mulighed for at træne. Vi har juniorhold i udvalgte centre, som er egnet til børn i alderen 7-10 år. Du kan på vores holdbooker finde det juniorhold, som er nærmest dig. 

Børn 11-14 ÅR

Børn og unge i alderen 11-14 år kan med et SATS Junior medlemskab træne sammen med en forældre eller værge. Læs mere om medlemskaber for børn og unge her.