Er du klar på en udfordring? 

Få et godt comeback med din personlige træner til 14. juni! For hver 4. PT-time du gennemfører, får du et ekstra PT-klip som belønning.

Træn med personlig træner - vind en præmie!

At træne med en personlig træner er en investering i din sundhed og en mulighed for at få hjælp til at nå dine træningsmål. Vi vil gerne motivere dig til et godt comeback, og derfor giver vi dig et ekstra PT-klip for hver 4. PT-time du gennemfører inden 14. juni.

Hvordan fungerer det?

Tilbuddet er tidsbegrænset og gælder, når du gennemfører 4 PT-timer af PT30 eller PT60. For hver 4. PT-time du gennemfører, får du et ekstra PT-klip som belønning.

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Jo mere du træner - desto mere får du

Tilbuddet gælder også hvis du har mere end 4 PT-timer inden 14. juni. Hvis du gennemfører 8 PT-timer, får to PT-klip som bonus, hvis du gennemfører 12 PT-timer, får du tre PT-klip som bonus osv.

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Vilkår

*PT-time(erne) du får som belønning, er på samme PT-niveau, som du har gennemført. Eksempel: Hvis du fuldfører fire PT60-klip med en personlig træner på niveau 2, får du et PT-klip af PT60 niveau 2 som bonus. PT-klippet som du får i belønning er tilgængelig 7-10 dage efter kampagnes udløb og dine optjente bonus-klip har en varighed på 12 måneder.

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}