Train 
Your
Brain

Vi sætter fokus på mental sundhed i oktober. Scroll ned for at opdage de mange fordele fysisk aktivitet har for hjernen!

Del træningsglæden 10.-17. Oktober

Fysisk aktivitet har mange fordele for krop og hjerne, bedre humør, bedre søvn og mindre stress. Det kan også forebygge visse psykiske lidelser, og er generelt bevist at forbedre din mentale sundhed. Ikke mindst bliver du gladere af at bevæge dig. Det vil vi gerne bidrage til i oktober, og derfor kan du komme og træne dig glad i SATS i 10.-17. oktober - om du er medlem eller ej! Vi åbner altså op, så du kan få en gratis uges prøvetræning i SATS, hvis du ikke er medlem (endnu). Kom - og tag dine venner med!

BLIV MOTIVERET PÅ KUN TRE MINUTTER

Lyt og bliv motiveret til at træne på kun tre minutter. Der skal ikke meget bevægelse til for at krop og hjerne vil takke dig!

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

PRØV HOLDTRÆNING 10.-24. OKTOBER

Vi åbner holdtræning op for dig og din ven 10.-24. oktober! Holdtræning er virkelig motiverende, sjovt og ikke mindst effektivt. Er du ikke medlem, kan du booke dig ind i receptionen i vores centre. Vi har noget for alle - god fornøjelse!

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

ONLINE TRAINING 

100 GRATIS HOLD

I HELE OKTOBER

Er det svært at finde tid til at træne i et af vores centre, eller ønsker du mere fleksibilitet og muligheder for at træne hjemme? Vi har nu åbnet for 100 af vores mest populære hold i hele oktober! Så kan du træne når og hvornår, det passer dig.

TRÆN DIG GLAD

Ud fra et biologisk synspunkt er det næsten umuligt ikke at blive glad efter en træning.

Læs mere

INSPIRERENDE MEDLEMSHISTORIER

Vores medlemmer inspirerer os hver dag! Her finder du nogle historier fra et par medlemmer, som fortæller hvordan træning har påvirket dem.

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Er du ikke medlem endnu, men ønsker at blive det? 
 
Hos os kan du tilpasse medlemskabet afhængigt af dine behov. Vil du træne på hold - eller ikke? Vil du have adgang til ét center, alle center i Danmark eller måske i hele Norden?