Josefine Linnet Bro-Jørgensen

Josefine Linnet Bro-Jørgensen

“What we face may look insurmountable. But I learned something from my years of training. I learned something from all those sets and reps where I did not think I could lift another gram of weight. What I learned is that we are always stronger than we know."

Kontakt: josefine.linnet.bro-jorgensen@sats.com

 

Træning og fysisk aktivitet er en fast del af min hverdag, og har været det i mange år. Jeg har en stor glæde for bevægelse og interesse for kroppens kunnen. Personligt er fitness ikke blot det at dyrke motion, men også en katalysator for positive forandringer i alle aspekter af mit liv. Det giver mig velvære, mentalt overskud og et drive til vedvarende udvikling og stræben mod nye mål. For mig handler det ikke om at være den bedste, men om at være bedre end den du var i går.
Når jeg skal hjælpe dig, er det vigtigste for mig - DIG og DINE mål. Det er med udgangspunkt i dine tanker og niveau, at jeg udarbejder et personligt tilpasset forløb, som du føler er motiverende, overskuelig og giver dig struktur over din træning. Når fundamentet er lagt, kan vi sammen finde din lyst og glæde ved bevægelse og skabe nye holdbare vaner som sikre at du opnår dine mål.
Uanset om din målsætning er muskelopbygning, sundere livsstil, vægttab eller noget helt fjerde, vil du møde udfordringer som skubber dig ud af din comfort-zone, men jeg vil være med gennem hele forløbet til at støtte og motivere, og til at bekæmpe samt lærer af nedturene, men også fejre dine succeser.

 

Grunduddannelse:

  • Certificeret EHFA Personlig Træner, Fitness Institute

  • Boot-camp instruktør, SATS

  • Holdinstruktør, SATS