Hilal Kücükavci

Hilal Kücükavci

"En times effektiv træning, kan gøre underværker for sjælen"

Kontakt: hilal.kucukavci@sats.com

Hilal har altid haft en stor passion for sundhed og træning. Hun ved hvad der skal til for at opnå et mål, da hun selv har været igennem et stort vægttab. Det har været en kamp for Hilal, men hun har kæmpet med sin tålmodighed og er et bevis på, at man ikke skal give op på sine mål, uanset hvor lang tid, det tager. For Hilal er det vigtigt at træning skal være sjovt, men også udfordrende. Det skal give mere overskud og glæde i hverdagen. Hun kendetegnes ved at være motiverende, forståelig, glad og smilende, og kan bl.a. hjælpe dig med at opnå en sundere livsstil.

Hilal har prøvet forskellige former for træning, og har altid brugt meget af sin fritid på at træne. Hun er glad for at presse sig selv, og udvikle sig selv indenfor området. Med et fitness instruktør og personlig træner certifikat har hun en stor faglig viden og værktøjer til, hvordan du med en optimal kost, kombineret med tilrettelagt træning kan opnå dine mål. Hun tror på, at en sundere livsstil har stor betydning for ens velvære og sind. Hilal kan bl.a. tilbyde dig at få tilrettelagt din træning, så det passer til dig og dine specifikke behov. Derudover kan hun støtte dig i dine mål, samt komme med kostråd. Hun kan hjælpe dig med at opnå dine mål og have fokus på dig 100%, uanset hvilket udgangspunkt du kommer fra. Hun kan bl.a. hjælpe dig med at opnå øgning af muskelmasse, vægttab, opretholdelse af motivation eller teknik træning. For Hilal er det især vigtigt at du opnår de resultater du drømmer om, og at du får en holdbar og langvarig livsstilsændring, som du kan tage med dig efter forløbet.

Grunduddannelse:

  • EuropeActive (EHFA) Personlig træner.
  • EuropeActive (EHFA) Fitness instruktør

Spørgsmål til PT'en:

What do you love about your profession?
'Det som jeg elsker ved at være personlig træner er, at jeg kan hjælpe andre mennesker med at optimere deres livsstil. Som person er jeg meget forståelig, og har situationsfornemmelse. Derfor skal man aldrig være bange for at snakke med mig, da jeg er meget empatisk og ikke dømmer dig på forhånd. Tværtimod – jeg ved hvilken kamp det er, at tale højt som sine dilemmaer og hvor stærk en start det er – da jeg selv har stået der.
At kunne hjælpe andre med at opnå deres mål ved at være støttende, samt opnå bedre velvære og at se dem udvikle sig betyder lykke for mig. Hos mig skal man huske, at man aldrig er alene. Jeg er med dig hele vejen. Med den rette støtte, kan vi sammen nå dine mål. Derudover er jeg glad for at arbejde med forskellige personligheder, som har gjort det naturligt for mig, at se folk i ens øjenhøjde.'

If you were not a PT what would you do?
'Hvis jeg ikke var personlig træner, havde jeg set mig selv som en god livstils coach, som guider folk frem i livet. Jeg elsker at studere psykologi i min fritid, da jeg vil forstå den individuelle persons livsstil, hvad der har fået dem der hen, hvor de er. På denne måde tror jeg, at jeg bedre ville kunne støtte, forstå og vise min sande interesse i, hvordan folk reagerer i enkelte situationer. Mit interessefelt er menneskers grundfundament for alle handlinger, de har foretaget sig i livet, og hvordan de kommer bedst videre.'