Joy Collin Høgholt

Joy Collin Høgholt

“You can’t climb the ladder of succes with your hands in your pockets”

Kontakt: joy.ingerslev@sats.com

Træning er for alle. Det er et fællesskab, hvor der er rum til forskelligheder. Alle kan bidrage med sig selv og det er en stærk alliance at være en del af. Træning vil på flere måde gå ind og udfordre din vilje og det er her okay at fejle, alle fejler, så længe de ikke acceptere ikke at have forsøgt.

 

Jeg er uddannet personlig træner og har derudover 10 års erfaring i at arbejde med mennesker. Jeg er et målbevidst, realistisk, motiverende, kreativt og problemknusende menneske. Nogle af de kvaliteter som jeg mener er vigtige som træner. Derudover er jeg humoristisk, med en kæmpe forkærlighed for sarkasme.

Et forløb hos mig vil være tilpas udfordrende og hårdt arbejde. Men det vil blive med lidt dans, sang og en motiverende træner.
Jeg er blevet personlig træner da jeg gerne vil dele ud af min egen passion for træning og sundhed og mit empatiske væsen har rigtig meget at give af.

 

Grunduddannelse: 

  • Sygeplejerske

  • Intensivsygeplejerske

  • Personlig træner

Key Words:

  • Vægttab

  • Muskel øgning

  • Styrkeløft

  • Crossfit/funktionel træning

Klient Citater:

"Jeg har aldrig oplevet sådan en fantastisk energibombe! Joy er virkelig god til at få alle med og være opmærksom på, hvordan man laver øvelserne. Hun er god til at skalere ned eller op, alt efter niveau.
Varm anbefaling herfra! Hun lytter altid til ens ønsker, hvor hun hurtigt og kreativt sagtens kan lave om, i det først planlagte." - Jill

"Jeg kan virkelig mærke en forskel efter jeg er begyndt at træne med Joy. Det er i alle aspekter af min hverdag. Jeg havde ikke forventet at få så meget ud af det som jeg har gjort. Joy er god til at lytte til mine behov og hun er god til at se hvad min krop kan klare på dagen. Og hvis der er en øvelse der ikke virker, så har hun hurtigt en ny som gør." - Per

Spørgsmål til PT'en:

What is your favorite exercise?

Snatch eller dødløft

What do you enjoy doing in your spare time?

Jeg bruger tid med mine unger og når jeg ikke har dem bruger jeg rigtig meget tid på træning.

What do you love about your profession?

Mit job er min egen hobby. Det er guld at kunne arbejde med noget jeg selv elsker så meget.
Det er også fantastisk da jeg møder en masse forskellige mennesker, deres historier og deres mål i livet. Det er en kæmpe tillid de ligger til mig.