Thomas Schaer

Thomas Schaer

"Der er ikke nogen alder, der er ikke noget køn, der er ikke noget niveau. Hvis blot du har gejsten, har vi sammen de redskaber der skal til for at sikre dig i mål."

Kontakt: thomas.schaer@sats.com

Jeg har arbejdet som personlig træner siden 2014 og specialiserer mig i grundlæggende styrketræning, da jeg mener at det oftest bør danne basis og udgangspunkt for træningen. Jeg tror på, at ved at møde mine klienter hvor de er, kombineret med en højt struktureret tilgang til træningen, kan jeg bedst hjælpe dem på vej mod at blive en stærkere og bedre udgave af dem selv. Min filosofi er, at det bedste jeg kan gøre for mine klienter, er at gøre dem selvkørende. Jeg lægger derfor også vægt på at træningen bliver en læringsproces, som ruster dem til selv at tage kontrol.

En kombination af en række spørgsmål til egen træning og et ønske om at få overblik i træningsverden, motiverede mig til at tage en træneruddannelse. Jeg opdagede undervejs i uddannelsesforløbet, at selvom det var spændende endelig at finde svar, kom det ikke i nærheden af den værdi og følelse der var i at formidle dem videre – at give videre til andre mennesker.
Jeg lægger derfor inde med en kærlighed for undervisning og har siden haft det perspektiv, at hvis man forstår sin træning og de valg der er blevet taget, danner det en solid basis man altid kan arbejde videre ud fra. Der er ikke nogen alder, der er ikke noget køn, der er ikke noget niveau. Hvis blot du har gejsten, har vi sammen de redskaber der skal til for at sikre dig i mål :)

Grunduddannelse:

  • Personlig Træner, Fitness Institute
  • Instruktør, AtWork
  • Master Class I & II i squat, bænkpres og dødløft, Jacob Beerman
  • Smertebehandling, Simon Kirkegaard 

Key words:

  • Vægttab
  • Muskeltilvækst
  • Styrke
  • Teknik

Spørgsmål til PT'en:

What are your favorite exercises?
Squat. Ingen anden øvelse rammer så meget, så hårdt.

If you were not a PT what would you do?
Programmør, da jeg læser datalogi.

What do you love about your profession?
At undervise og lade folk opleve at de kan mere end de tror de kan. 

Vores udvalg