Julie Kretzschmer

Julie Kretzschmer

"Træning skal være sjovt, lærerigt og give succesoplevelser. Det må aldrig føles som tvang."

Kontakt: julie.kretzschmer@sats.com

 

Når du bevæger dig, træner du ikke kun kroppen, du træner også din hjerne. Mit motto er "Learning by doing", da du lærer enormt meget ved at bruge kroppen. Det er vigtigt for mig, at mine klienter lærer at se deres træning som en del af deres livsstil. Der er ingen quick fixes, når det kommer til en sund og stærk krop.

Jeg har en stor passion for træning, som startede allerede som barn. Som 12-årig startede jeg til atletik, hvor min hoveddisciplin senere blev 100m hækkeløb og 400m hækkeløb. Efterfølgende har jeg udfordret mine fysiske grænser gennem crossfit. Jeg synes det er enormt fascinerende hvad menneskekroppen er i stand til at gøre. Jeg brænder for at hjælpe mine klienter med at lære deres krop at kende. Jeg nyder at få lov at hjælpe mine klienter med at blive sundere, gladere og stærkere både fysisk og mentalt.

Hvis du ønsker at blive en endnu bedre version af dig selv, så står jeg klar til at hjælpe dig.

 

Grunduddannelse:

  • Personlig træner (Fitness World Academy)

Key Words: 

  • Funktionel træning

  • Styrke

  • Muskelvækst

  • Konditionstræning

  • Løbetræning

  • Mobility

Spørgsmål til PT'en:

What are your favorite exercises?
Det må helt klart være en power clean.
Det er teknisk udfordrende at løfte stangen fra gulvet for at så at gribe den på letbøjet ben. Det er vigtigt at have styr på timingen. Den rammer både balder og baglår og en smule forlår.

What is your favorite moment of being a PT?
Når klienterne har en super god træning og man kan se glæden og stoltheden i deres øjne! Det er rigtig vigtigt for mig, at mine klienter er stolte af dem selv og deres fremgang.

What do you especially like about your job as a PT?
Jeg elsker at få lov at være en del af mine klienters succesoplevelser. Det er inspirerende og motiverende for mig, når mine klienter mestrer en øvelse, som de har haft svært ved. Jeg kan se og mærke på mine klienter, at det giver dem blod på tanden, og det er fedt!