Christian Leonhardt Hjorth

Christian Leonhardt Hjorth

“Skub grænserne for hvad du kan opnå. Det handler ikke kun om træning, men om livskvalitet.”

Kontakt: christian.leonhardt.hjorth@sats.com

Træningsmål og DET der motiverer os er noget af det mest individuelle, der findes. Derfor lægger jeg stor vægt på, at vi finder ind til kernen af DINE mål og behov, så viljen og glæden ved træningen kommer indefra. Resultaterne skal jeg nok hjælpe dig med =)

Gennem min tid som gymnast blev jeg meget fascineret af vores intelligente krop, dens potentiale og evne til at kompensere (på godt og ondt). I en alder af 40, besluttede jeg så at gøre træning til min levevej. Efter en lang karriere i IT startede jeg forfra, så jeg ved hvor udfordrende, det kan være at få omlagt sit liv og vaner.

Grunduddannelse:

  • Personlig Træner v. Træner Akademiet

Videreuddannelse:

  • Health Coach (igangværende)
  • Nutrition Coach (igangværende)

Key words: 

  • Funktionel træning
  • Biomekanik og core
  • Coaching
  • Kropstransformationer
  • Mobilitet

Klient citater:

“Christian udfordrer mig på mit niveau og formår altid at få mig til at yde en ekstra indsats.”

“Jeg er ret vant til at træne og troede jeg havde styr på min teknik, men Christian har gjort mig opmærksom på ting jeg ikke slet ikke var klar over, ved mig selv om min krop. Jeg får mindst én aha-oplevelse hver gang vi træner. Det er fantastisk at lære nyt om sig selv som 42-årig og på den måde blive en bedre udgave af mig selv.”

“Jeg har fået mere ud af træningen end jeg kunne drømme om. Ud over jeg selvfølgelig er blevet stærkere er jeg også kommet af med lændesmerter og spændingshovedpine (pga. meget spændte skuldre).”

Spørgsmål til PT’en:

What are your favorite exercises?
'Frivægte og kropsvægtsøvelser. Der er altid en variation der passer til målet og udført rigtigt, kan de også forbedre ens bevægemønster i hverdagen.'

Favorite moment of being a PT?
'Hver gang jeg via træningen har gjort en forskel i en klients liv og hverdag.'

What do you enjoy doing in your spare time?
'Jeg bruger en del af min fritid på klatring (Bouldering). Det er sjov og alsidig træning som udfordrer både kondition, koordination, styrke og kreativiten.'

What do you love about your profession?
'Resultater er godt, men for mig er det at følge rejsen mod målet mindst lige givende.'