Allan Bastrup

Allan Bastrup

”Practice what you preach”

Kontakt: allan.bastrup@sats.com

For er Allan er det vigtigt, at træningen er gennemprøvet med gode resultater. Man kan ikke udelukkende blive klog på kost og fitness ved at studere – det skal opleves og tilpasses på egen krop.
Derfor kan du være sikker på, at alle de øvelser og træningsmetoder, som Allan lærer dig, er noget han selv bruger i sin træning.
Husk at de statistikker vi bliver målt efter (BMI, Fedt% symmetrimål og vægt mm.) ”kun” er retningslinier, det vigtigste er, at du kan lide det, du ser i spejlet dag efter dag - resten af livet.

Allan har siden 1993 beskæftiget sig med styrketræning, dels som træner, men også udøvende på nationalt konkurrenceplan og har i den tid opbygget en stor viden omkring øvelsesvalg og programlægning. Allans store interesse har altid været at holde kroppen stærk og funktionel gennem sund kost og et fysisk aktivt liv og hjælper gerne andre til at opnå deres mål med træningen.
Allan mener, at det er vigtigt, at betragte kroppen som en helhed. Hvis du påvirker en del af kroppen, vil det også have indflydelse på de andre dele. Derfor er det nødvendigt, at tage hele kroppen i betragtning, når du sætter dig et mål. Dette gælder såvel træning som forskellige livsstilsfaktorer såsom motivation, døgnrytme, stressniveau og kost.

Grunduddannelse: 

  • Indoor cycling - Dansk instruktør & Træner forbund
  • Certificeret fitnessinstruktør - Instruktørskolen
  • Certificeret personlig træner - Instruktørskolen

Videreuddannelse:

  • Certificeret NLP coach - NLPinstituttet

Vores udvalg