Nicoline Lund

Nicoline Lund

"Working hard and working smart can sometimes be two different things"

Kontakt: nicoline.lizzie.lund@sats.com

Jeg er en målrettet, energisk og positiv personlig træner (PT), som sætter en dyd i, at din træning bliver sjov og varieret, men også på bedst muligvis giver dig de ønskede resultater.

Alle kroppe er forskellige og har derfor også brug for individuelle træningsprogrammer = One size doesn't fit all! Mit mål er at give DIG, den bedste træning til lige netop dig og dine mål, samt hjælpe med at skabe gode vaner og holde motivationen i TOP!

Med mig som din PT vil jeg fokusere på at give dig glæden ved træning, samt en forbedret livskvalitet. Hos mig er god stemning og højt humør i fokus og ingen træning er derfor ens.

Uanset hvad målet kan være, vil jeg gøre ALT, hvad jeg kan for at få dig derhen! Med min viden og din indsats + vilje, vil vi arbejde sammen for at nå dine mål og jeg kan slet ikke vente med at fejre din kommende succes.

Grunduddannelse:

  • EHFA Certified Fitness Instructor
  • EHFA Certified Personal trainer

Key words: 

  • Styrketræning og forbedring af teknik
  • Forøgelse af muskelmasse, reduktion af fedtprocent og vægtkontrol
  • Stærkere core, bedre holdning

Klient citater:

"Forever on beast mode, with never ending energy and always smiling" – Kennedy

Spørgsmål til PT'en: 

What are your favorite exercises?
'Squat. Ingen anden øvelse rammer så meget, så hårdt'

What do you love about your profession?
'Jeg elsker at coache og inspirere mennesker. Derfor har jeg valgt at være personlig træner. Personlig Træner er for mig ikke bare et job, men en livsstil og noget, jeg hver dag glæder mig til at stå op til.'

What do you especially like about your job as a PT?
'At arbejde med noget man elsker, er virkelig vigtigt for mig, så at få lov til hver dag at arbejde med træning, gør mig ubeskriveligt glad. At jeg oven i hatten kan få lov til at hjælpe andre mennesker til at blive stærkere og gladere, gør det bare endnu bedre.'