Ditte Tange Rasmussen

Ditte Tange Rasmussen

"For mig handler træning om at skabe en sund hverdag med overskud og energi. Træning skal ikke føles som en pligt, men derimod skal det være sjovt, inspirerende, motiverende og byde på udfordringer med mulighed for udvikling. Jeg vil gøre træning personligt for dig, så vi bedst muligt kan udforske dine styrker og opnå dine mål sammen"

Kontakt: ditte.tange.rasmussen@sats.com

Jeg har altid været glad for at være aktiv, og har været frisk på de fysiske og mentale udfordringer jeg har kunnet finde i forskellige sportsgrene og aktiviteter. Efter mange års fodboldglæde, blev jeg ramt af en skade, der resulterede i en hofteoperation og et langt og uoverskueligt genoptræningsforløb.
Jeg tog den beslutning, at jeg ikke ville affinde mig med en hverdag, hvor jeg følte mig begrænset af min egen fysik, og at jeg ville gøre alt for at blive fit for fight igen.
Hvad der startede med et træls og smertefuldt genoptræningsprogram, har i dag udviklet sig til en kærlighed og passion for træning, som kommer til at vare resten af livet.

Jeg har gennem min egen træning skabt en hverdag hvor jeg er smertefri, og lige så vigtigt, en hverdag hvor jeg føler mig stærk, både fysisk og mentalt. Jeg er blevet personlig træner, fordi jeg ønsker at kunne give det videre til andre mennesker, og give dem en succesoplevelse, der kan motivere både i træningscenteret og udenfor.

Grunduddannelse:

  • Fitnessinstruktør - Træner Akademiet
  • Personlig Træner - Træner Akademiet

Spørgsmål til PT'en: 

What are your favorite exercises?
'Min favoritøvelse er helt klart dødløft, da det er en øvelse, hvor jeg let kan se min egen fremgang, og samtidig giver den mig et pust af adrenalin og glæde, når man får taget de ekstra kilo på stangen.'

What do you enjoy doing in your spare time?
'Jeg sætter rigtig stor pris på at være sammen med min familie og mine venner, dog er jeg også glad for mine dage alene, og nyder en god lang gåtur med min hund.'