Kevin Sherazi

Kevin Sherazi

"Træning er en måde at arbejde med sig selv på – det er ikke altid nemt, og kan være frustrerende i perioder at stå med alene. Nogle gange har man brug for en til at holde overblikket og have styr på at træningen er målrettet"

Kontakt: kevin.sherazi@sats.com

Jeg har spillet fodbold i 15 år, hvoraf jeg har brugt 3 år som semiprofessionel i Danmark og England. Jeg har erfaring indenfor styrketræning i 8 år, og har de senere år dygtiggjort mig indenfor styrketræning med egen kropsvægt. Jeg er i øjeblikket fysioterapeutstuderende.

Grunduddannelse:

  • Fitnessinstruktør, Fitness Institute – 2018
  • Personlig træner, Fitness Institute - 2018

Videreuddannelse:

  • Fysioterapeutstuderende, Københavns Professionshøjskole

Key words: 

  • Styrketræning
  • Kropsvægtstræning
  • Håndstand
  • Mobilitetstræning

Klient citater:

”Kevin er en dygtig træner, der har styr på programlægning og at gøre træningen tilpas udfordrende. Vigtigst af alt giver træningen resultater”.

”Jeg havde aldrig nået så langt med min træning uden Kevin’s opbakning og tålmodighed”.

”Kevin er blandt de mest dedikerede trænere og udøvere, jeg har mødt. Tag din håndstand eller styrketræning til nye højder med hans viden. Helt igennem fantastisk fyr der møder dig med åbne arme og et smil”.

Spørgsmål til PT'en:

What are your favorite exercises?
'I enjoy the simple compound exercises that utilizes the big muscle groups: Bench press, squat, deadlift, push ups, and pull ups.
- And of course I love to handstand.'

Favorite moment of being a PT?
'The moment when the client achieves something they had never thought would be possible is priceless to me. Being able to witness their pride, joy and confidence in this moment is one of the greatest gifts of being a personal trainer.'

What do you enjoy doing in your spare time?
'I enjoy reading books about training, injuries, philosophy and psychology. I like cooking Mexican food and playing games with friends and family.'