Thierno M. Diallo

Thierno M. Diallo

"Der findes sikkert én eller to, der er stærkere og har mere træningserfaring end dig. Men hvem siger du ikke også kan nå dertil? Der står intet i vejen – der er ingen der bremser dig"

Kontakt: thierno.mohamodou.diallo@sats.com

Det kræver indsats og vilje, men det er muligt! Start din træning i dag med mig og vi opnår dine ønsker og fitnessmål sammen.

Thiernos interesse for træning begyndte allerede, da han i en alder af fem år startede til fodbold. Hans energi og talent satte gang i store drømme; han ville spille på professionelt plan og han oplevede da også at hård indsats giver pote. Dog brast drømmen efter en menisk- og korsbåndsskade og fodbolden måtte blive i græsset. Til gengæld fik Thierno en meget stærk forståelse for fysikken og skadesforebyggelse samt en viljestyrke, der har ført ham videre i en karriere indenfor fysisk aktivitet – nu vil han guide andre, så de kan opnå deres mål. Ingen projekter afsluttes før de er gennemført og fulgt helt til dørs.

Uanset dine mål: om du vil tabe dig, tone dine krop, øge din styrke, blive hurtigere og mere eksplosiv. Har du mod på det, så guider jeg dig frem til en sund og smuk krop og mere end det; god indsigt i skræddersyet træning og viden, som du selv kan tage med dig også fremadrettet.
Undervejs vil der være fokus på teknik, fysisk udvikling og kompetencer og ikke mindst ”mind muscle connection” – for psyken skal være med hele vejen. Ydermere vil jeg i samarbejde med dig udarbejde en plan som er motiverende, men også realistisk og opnåelig. Vi skal arbejde sammen for succeshistorierne,

Grunduddannelse:

  • Fitnessinstruktør (Træner Akademiet)
  • Personlig Træner (Træner Akademiet)

Key words:

  • Styrke
  • Sports performance træning
  • Ben
  • Core
  • Mobilitet

Klient citater:

"Skræddersyet træning, som tager fokus i at motivere over lang tid"

"En træner som sætter ambitiøse, men realistiske mål i forhold til livstil, træningsforløb og træningsniveau"

Spørgsmål til PT'en:

What are your favorite exercises?
'Squat & Military Press'

Favorite moment of being a PT?
'Hjælpe mine klienter med at realisere deres drømme og forhåbninger'

What do you love about your profession?
'At hjælpe folk med at finde afslapning i at være fysisk aktive'