Tine Tonino Olsgaard

Tine Tonino Olsgaard

"En kombination af læring, selvindsigt og træning skaber vedvarende resultater"

Kontakt: tine.tonino.olsgaard@sats.com

Med en helhedsorienteret tilgang, kigger Tine på hele din livsstil: Træning, kost, søvn, vaner m.m. fordi alting spiller en rolle for at få de mest optimale resultater, uanset om du ønsker at blive stærkere, tabe dig eller komme i form. Hun tager udgangspunkt i det enkelte menneske, og sammen finder I ud af, hvad der fungerer bedst for dig og dit liv.
Et forløb hos Tine er en lærings proces, som både gør dig i stand til at træne effektivt på egen hånd, og forstå hvorfor og hvordan.
Samtidig bruger hun træningen som et værktøj til personlig udvikling og selvindsigt, så det ud over de fysiske forandringer, kan medføre øget selvtillid, mentalt velvære, selvbemyndigelse og læring.

Med mere end 15 års erfaring i fitnessbranchen, har Tine hjulpet mange mennesker med at opnå deres mål, igennem mere end 6000 personlig træningstimer og de over 50 Boot Camps hun har stået for. Hun går højt op i en tæt relation til de mennesker, hun træner og tror på, at den mest effektive træning er den man kan lide. Hun sammensætter en varieret og effektiv træning, der både udfordrer og inspirerer dig. Du får derved indblik i en bred variation af øvelser og træningsmetoder, der er tilpasset lige præcis dit niveau og dit mål. Tine har især specialiseret sig i, at hjælpe kvinder med at blive fortrolige med styrketræning og hvordan den træningsform kan udvikle en stærk, veltrænet og sund krop, som ikke blot ser godt ud, men som også kan noget.

Grunduddannelse:

  • EHFA Certificeret Personlig Træner
  • Kostvejleder
  • Mere end 500 timers specialiserings kurser

Key words:

  • Styrke og Performance
  • Teknik 
  • Graviditet og efterfødsel
  • Vægttab
  • Ballebygning/træning 

Spørgsmål til PT'en:

What is your favorite exercise?
'Overhead squat. Jeg kan godt lide øvelser som ikke kun udfordrer styrke og kondition, men mobilitet, stabilitet og motorik.'

What is the most important purpose of your job?
'At skabe positiv forandring og muligheder for dit fulde kropspotentiale, og hjælpe dig til dine ønskede mål.'

Lifestyle statement
'Din nuværende situation er ikke en permanet situation.'

Vores udvalg