Åbningstilbud!

ÅBNINGSTILBUD: GRATIS TRÆNING TIL 1. MAJ + FRI OPRETTELSE

SATS Sluseholmen åbner mandag den 18. marts! Det fejrer vi selvfølgelig med et åbningstilbud, du ikke kan sige nej til - Gratis træning til 1. maj + fri oprettelse. Og husk, hvis du tilmelder dig før åbningsdagen, får du adgang til alle vores centre i Danmark indtil du kan starte din træning i SATS Sluseholmen.
Dette er inkluderet
  • Spritnyt udstyr i topkvalitet
  • Funktionelt område og 11 løfteplatforme
  • Stort udvalg af holdkoncepter
  • Gratis prøvetime med en personlig træner
  • Fri træning i alle vores centre i Danmark frem til åbningsdagen 18. marts

Tilbuddet gælder fra 19.02.24 til 18.04.24 for nye medlemmer, der ikke har været medlem i SATS de seneste 30 dage, med månedlig betaling og opstart i kampagneperioden. Pris frem til 1. maj er 0 kr., derefter 549kr./md. Tilbuddet gælder kun ved oprettelse af det forudbestemte medlemskab, Basic, inkl. hold og inkluderer ikke add-ons. Medlemskabet vil være opgraderet til fri træning i alle vores centre i Danmark frem til åbningen 18.03.24, herefter vil det automatisk forsætte som Basic-medlemskab, kun gældende i SATS Sluseholmen.


Velkommen til SATS Sluseholmen - et lyst og moderne træningscenter, som er færdigbygget i 2024. Centeret ligger i boligområdet på Sluseholmen, lige ud til kanalen, og når du slår dørene op – vil du blive mødt af et center, der motiverer og inspirerer dig til at opnå dine træningsmål. Vi glæder os til at byde dig velkommen!