Træn hele kroppen på 30 eller 60 minutter! Ved udelukkende at bruge din egen kropsvægt forbedrer du både styrke, fleksibilitet og balance. Både musikken og instruktøren vil inspirere dig til at præstere dit allerbedste. Dette er træningsholdet for dig, som ønsker at mærke glæden ved at være stærk og samtidig kunne bevæge dig uden begrænsninger. Ingen koordination, så dette træningshold passer til alle!

Kropsvægtstræning er betegnelsen for træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som belastning. Dette er en populær træningsform, fordi den er enkel, funktionel og nem at tilpasse - det betyder, at du på en enkel og effektiv måde kan træne når som helst og hvor som helst.

I Strong & Flexible træner vi først og fremmest styrke og fleksibilitet. Og samtidig vil du opleve, at dit hjerte pumper, at du kommer til at svede, og at du bliver helt "gennemtrænet".

Holdet kræver ikke udstyr, og du må meget gerne træne barfodet. Så tag behageligt træningstøj på, lad skoene stå derhjemme, og oplev den befriende følelse ved bare at bevæge sig.  

Du kan i løbet af sep/okt finde holdet på holdplanen i følgende centre:Aalborg, Århus - Risskov, Århus - Viby, Århus – Frisko, Svendborg, Esbjerg – Strandbytorv, Esbjerg – Broen, Herlev, Gentofte, Nygårdsvej, Falkoner, Fisketorvet og Køge - Den hvide by.Strong & Flexible vil blive udvidet til endnu flere centre i løbet af efteråret. Hold derfor øje med holdplanen i dit center.

 • Kondition
  1/4
 • Styrke
  3/4
 • Fleksibilitet
  3/4
 • Balance
  3/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  1/4