Booking

Log ind på Mine sider her:

imagehjb5e.png Mine sider

Du kan også logge ind på din side ved at trykke på menuknappen øverst til højre på hjemmesiden og trykke på "Log ind".

I appen bliver du bedt om at logge ind, når du åbner den, hvis du ikke allerede er logget ind. Hvis du har trykket på "Annuller", når du logger ind, kan du trykke på menuknappen øverst til venstre og vælge "Log ind" igen.

Brugernavnet er dit medlemsnummer eller din e-mail-adresse. Hvis du aldrig har ændret din adgangskode, skal du bruge den, du modtog i velkomst-e-mailen fra os, da du tilmeldte dig.

Hvis du har brug for en ny adgangskode, kan du trykke på "Glemt adgangskode" og modtage en ny adgangskode via e-mail (tjek venligst dit spamfilter). Du kan ændre din adgangskode i Mine indstillinger:

imagekjno8.png Mine indstillinger

Hvis du ikke har dit medlemsnummer til rådighed eller ikke har oplyst din e-mail adresse til os, skal du kontakte dit nærmeste SATS-center eller vores medlemsservice.

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du trykke på "Log ind" i menuen øverst til højre og vælge "Glemt dit kodeord?". Adgangskoden sendes til din registrerede e-mail (tjek venligst dit spamfilter).

Hvis du ikke har en e-mail registreret i vores system, så spørg receptionen næste gang du kommer forbi eller kontakt vores medlemsservice.

En oversigt over dine holdbookinger kan findes her:

 Mine bookinger

Du kan tilmelde dig hold  via vores hjemmeside/app eller via vores tjek-in skærme i centrene.

imageog8i5.png Book holdtræning

 

For One Club og Region medlemskaber med holdtræning kan du booke dig 3 uger frem i tiden.

For Nordic medlemskaber med holdtræning eller All Inclusive medlemskaber kan du booke dig 4 uger frem i tiden-

Læs mere om vores booking regler her:

image0q2d.png  Bookingregler

For at sikre en plads på et hold anbefaler vi, at du booker på forhånd til den ønskede holdtræning, men så længe der stadig er ledig plads, kan du også komme direkte til centeret, indtil timen starter og booke klassen der.

Du kan booke holdtræning nedenfor eller i vores SATS-app.

imagesesgc.png Book gruppetime

Du finder yderligere oplysninger om vores bookingregler her:

image0mwrl.png Bookingregler

Fremmødebilletter kan afhentes tidligst to (2) timer og senest 10 minutter før holdet starter og skal afhentes af medlemmet selv.

Hvis den ikke afhentes før dette, vil det blive givet til dem på ventelisten 10 minutter før klassen starter. Billetterne fordeles efter ventelisteprincippet, hvor nr. 1 på ventelisten får den første ledige plads. Husk at registrere dig som ankomst til vores bookingstationer, hvis du står på venteliste og vil deltage på et hold.

Du finder en oversigt over alle vores holdtræninger her:

imagex0tpc.png  Book holdtræning

I menuerne kan du vælge alt fra hvilke centre du vil se, til hvilken time og med hvilken instruktør du vil træne med. Husk at du også kan skrive i søgefeltet i stedet for at bruge rullemenuen.

Årsagen til, hvorfor du ikke bliver booket til det ønskede hold, kan være en eller flere af de følgende:

  • Du har ikke adgang til centret. Du kan kun booke holdtimer i centre, der er inkluderet i dit medlemskab. Hvis du vil have adgang til flere eller andre centre, end du har i dag, skal du ændre dit medlemskab Mine indstillinger - Ændre medlemskab:
  • Du har kun adgang i løbet af dagen mandag til fredag ​​indtil 15:00 i dit medlemskab, men prøv at booke dig til timer, der starter uden for dette. Hvis du vil have adgang aften og weekend, skal du ændre dit medlemskab under "Mine indstillinger" og "Ændre medlemskab".

  • Du har for mange bookinger. Du kan maksimalt have booket 48 åbne bookinger i 4 uger frem for Nordic og All inclusive medlemskaber eller 36 åbne bookinger 3 uger frem i tiden hvis du har One Club eller Region medlemskab. Du kan booke via internettet, via SATS 'applikationer og bookingkioskerne i centrum.

    Du kan læse mere om bookingreglerne her:

    imagejg9xf.png Bookingregler

  • Du har booking restriktion pga. Manglende afmelding til et i forvejen booket hold.

Vi sender dig en besked i appen eller en e-mail, hvis du får plads på holderet (husk at aktivere underretning i appen og få din opdateret e-mail registreret hos os).

Ventelisten opdateres løbende, og du vil se på din reservation, hvilket sted på ventelisten du har. Så snart nogen annullerer, flytter du op på listen. Hvis du ved, at du ikke ønsker at deltage, anbefaler vi, at du booker inden to (2) timer før klassen begynder for at undgå at blive registreret med en manglende aflysning.

Hvis du er på ventelisten og flytter op og får et sted, betragtes det som en manglende aflysning, hvis du ikke møder op til undervisningen, uanset hvor tæt på starten af ​​undervisningen dette sker. Det er vigtigt at tjekke ind på den time, der er opfyldt, så snart du ankommer til centret, selvom du er på venteliste.

Når ventelisten kører, er det kun dem, der har tilmeldt sig at deltage på holdet, der kan få en billet. Hvis du stadig er på ventelisten, mens denne køres, men ikke er ankommet til tiden, betragtes det ikke som en manglende aflysning.

Du kan læse mere om bookingreglerne her:

imagej19x.png Bookingregler

Vi ønsker at gøre vores hold tilgængelige for så mange medlemmer som muligt. Derfor er det vigtigt, at du husker at booke alle dine forudbestilte timer, så snart du ved, at du ikke kan deltage.

Du kan nemt afmelde dig hold i SATS app eller gøre det via hjemmesiden. Dette kan gøres op til to (2) timer før holdet starter.

imagetg08q.png Mine bookinger


Husk at se vores bookingregler.

imagemvphp.png Bookingregler

Hvis du glemmer at afmelde dig 3 hold i løbet af en periode på 30 dage, kan du ikke booke holdtræning på sats.com eller i SATS-appen i en periode på 14 dage. Du kan stadig deltage på hold ved at deltage direkte i centret samme dag som undervisningen starter, hvis der er ledig plads.

Begrænsningen på 14 dage starter fra dagen, hvor du har misset dit tredje hold. Du kan fortsat deltage på holdtræning ved at møde op i træningscenteret ved holdstart, såfremt der er en ledig plads på holdet. Du kan bare ikke booke i forvejen.

Det tæller ikke som et glemt fremmøde, hvis du står på ventelisten inden for én time før holdets start. 

imagek14pf.png Bookingregler

Du skal medbringe din papirbillet til din holdtræning. På billetten skal der stå dit navn og hvilket hold du deltager i. Du printer billetten ud ved fremmøde stationerne i centrene

Vi har disse billetter til at have kontrol over, hvem der har fået plads på et hold, og hvem der kan være på ventelisten. På denne måde kan vi sikre, at de, der har fået plads på en time, faktisk får deres plads. Vi håber at have et digitalt system til dette i fremtiden, men indtil videre er dette den bedste løsning.

For at begrænse indvirkningen på miljøet har vi valgt FSC-certificeret papir uden Bisphenol A. Dette papir er brændbart og kan derfor bortskaffes med andet restaffald. Det skal ikke genbruges som papir.

Som medlem har du adgang til vores online trainings univers. Her kan du træne med os i din stue, på din ferie eller hvor det lige passer dig:

Online Training

 

Selvfølgelig har vi en app!

Vi har udviklet en app til både iOS- og Android-brugere, og det er absolut bedst at booke til holdtræning og PT-lektioner! Derudover kan du følge venner, invitere dem til holdtræning, tage udfordringer, se din træningshistorie og andre spændende ting.

Du kan logge ind med samme brugernavn og adgangskode i appen, som du gør på vores hjemmeside.

DOWNLOAD APPEN

imagenm92c.png SATS app til iOS

imagedfch.png SATS app til Android

Vi får mange henvendelser lige nu og derfor er vores svartid længere end normalt. Vi håber meget på din forståelse. Tip! Se kategorier for hjælp💙

Rul op og du vil finde svar på de oftest stillede spørgsmål ☝️

Kontakt

Få information om din første opkrævning efter genåbning

Læs mere her

imageg7awe.png Chat

Gå til chat

Åbningstider chat

Man-fre: 10:00-12:00
Lør-søn: Lukket

 

 Telefon

Åbningstider telefon

Man-fre: 12:00-15:00
Lør-søn: Lukket

+45 82 22 22 10

 

image5w9ya.png E-mail

Send e-mail