Aldersgrænser

SATS Together 11-14 ÅR

SATS Together tilbydes for børn og unge i alderen 11-14 år og giver adgang til træning i træningsområdet, på de fleste hold*. Det er dig, der som forælder/værge tegner medlemskabet for dit barn. Træningen skal ligeledes ske med den forælder/værge (over 18 år), som barnet har modtaget instruktioner sammen med.

Medlemskabet kan tegnes den dag, hvor barnet fylder 11 år og frem til den dag, hvor barnet fylder 15 år. Med SATS Together får man 50% rabat på alle typer medlemskaber. Rabatten inkluderer ikke add-ons og PT PBS.

Medlemskabet kan kun oprettes i et af vores træningscentre. Når medlemskabet tegnes i receptionen, skal en forælder eller værge skrive under på kontrakten. Samtidig med oprettelsen, skal der bookes et obligatorisk møde med en personlig træner (Prøvetime med personlig træner).

Barnet må ikke opholde sig i funktionelle- eller frivægtområder.

*SATS Together giver adgang til de fleste hold med undtagelse af Hot-timer. For cykeltimer bør deltageren være mindst 150 cm høj for at kunne benytte udstyret. 

SATS Youth 15-17 ÅR

Unge i alderen 15 til 17 år kan oprette et SATS Youth medlemskab. Med dette medlemsskab kan man træne på egen hånd eller på hold. Med SATS Youth får man 20% rabat på alle typer medlemskaber. Rabatten inkluderer ikke add-ons og PT PBS.

Medlemskabet kan kun oprettes i et af vores træningscentre. Når medlemskabet tegnes i receptionen, skal en forælder eller værge skrive under på kontrakten. Samtidig med oprettelsen, skal der bookes et obligatorisk møde med en personlig træner (Prøvetime med personlig træner). *Rabataftaler kan ikke kombineres