Afbestilling af holdbooking

Afbestilling af et hold, kan ske i appen eller ved fremmødecomputerne i centret. Dette kan gøres op til to (2) timer før holdet starter.

Vi ønsker at gøre vores gruppetræningstimer tilgængelige for så mange medlemmer som muligt. Derfor er det vigtigt, at du husker at annullere dine bookede hold, så snart du ser, at du ikke kan deltage.

Hvad sker der, hvis du glemmer at afbestille et hold før 31. december 2022?

Hvis du glemmer at afbestille tre hold i løbet af en (1) måned, kan du ikke booke holdtræning i SATS-appen i en periode på 14 dage. Begrænsningen på 14 dage starter fra dagen, hvor du har misset dit tredje (3) hold. Du kan fortsat deltage på holdtræning ved at møde op i træningscentret samme dag som holdet afholdes. Dette forudsætter dog, at der er ledige pladser på holdet. Tilmeldingen foretages i receptionen eller via fremmødecomputeren i centret, samme dag som holdtræningen starter.

Hvis du står på venteliste og rykker frem og får en plads, regnes det for en manglende afbestilling, hvis du ikke møder op til holdtræningen, uanset hvor tæt på holdets start, det sker. Det er vigtigt, at du tjekker ind til holdtræningen, så snart du ankommer til træningscentret, også selvom du står på venteliste.

Nye regler for holdbooking fra 1. januar 2023

Hvad sker der, hvis du glemmer at afbestille et hold fra 1. januar 2023?

Hvorfor ændrer i bookingreglerne?

I har talt, vi har lyttet. Som et ønske fra jer medlemmer og for at endnu flere kan træne på hold, har vi valgt at afskaffe udelukkelsesperioden for holdbooking, hvis du glemmer at afbestille et hold max. 2 timer før holdstart.

Udelukkelsesperioden er i stedet erstattet med et gebyr. Det betyder at du aldrig mere vil blive udelukket for at booke dig på hold, har større chance for at komme på hold med venteliste, og at du nemmere kan planlægge din træning fremadrettet.

Hvornår træder de nye regler i kraft?

De nye regler træder i kraft pr. 1. januar 2023.

Hvad skal jeg betale i gebyr?

Gebyret er 35,- pr. hold du afbestiller et hold for sent eller ikke møder op til.

Hvornår skal jeg senest afbestille et hold?

Du skal senest afbestille et hold 2 timer før holdstart, for at undgå gebyr.

Bliver jeg opkrævet et gebyr, hvis jeg er er på venteliste og ikke afbestiller et hold indenfor 2 timer?

Hvis du er på venteliste og først får plads på holdet indenfor 2 timer før holdstart, bliver du selvfølgelig ikke opkrævet et gebyr for at afbestille holdet for sent.

Bliver jeg stadig udelukket for holdbooking, hvis jeg glemmer at afbestille et hold 3 gange?

Nej, du kan ikke længere blive udelukket for holdbooking. Denne regel er i stedet blevet erstattet af et gebyr for manglende eller for sent afbestilling af hold.

Jeg er udelukket for holdbooking, bliver jeg automatisk aktiveret igen 1. januar?

Hvis du på nuværende tidspunkt er udelukket fra holdbooking, vil denne blive fjerne pr. 1. januar 2023.

Min side