Dette er SATS

We make people healthier and happier!

SATS Group er den førende udbyder indenfor fitness- og træningsservices i Norden. Med vores vision om at gøre “People Healthier and Happier”, spiller vi en vigtig rolle i vores medlemmers sundhed, livskvalitet og desuden samfundet som helhed.

I SATS er alle velkomne! Vi motiverer alle vores medlemmer uanset niveau med positive udfordringer, store som små. Vi har en indbydende atmosfære i vores centre med kompetente og inspirerende personale, et bredt udvalg af produkter. Derudover har vi det største digitale udvalg i branchen. Vi er dedikeret til at hjælpe vores medlemmer med at blive og forblive aktive - og på den måde blive sundere og gladere.

SATS Group består af SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga og Balance. Gruppen inkluderer 250 centre i Norge, Sverige, Finland og Danmark med 700.000 medlemmer og 10.000 medarbejdere hvoraf ca. 2.000 er fuldtidsansatte. 

Sustainability report 2020

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Mer om SATS

Hvorfor SATS?

SATS-medlemmer træner mere og er gladere end resten af befolkningen*. Det er vi stolte af, for vores vision er at alle skal finde træningsglæden i SATS.

Koncernledelse

SATS’ koncernledelse

Vores historie

Her kan du læse om SATS’ historie.

Ansvar og politik

SATS mener, at det er vigtigt at tage stilling til spørgsmål, som er vigtige i samfundsdebatten, og vi håber, at vi kan bidrage til en bedre samfundsudvikling på de berørte områder.

Samarbejdet med anti doping Danmark

SATS er medlem af Dansk Fitness & Helse Organisation (DFHO) og efterlever DFHOs samarbejdsaftale med Anti Doping Danmark (ADD).