Build'n Burn Xpress

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

I små grupper med 16-20 deltagere bliver du af vores professionelle coaches guidet igennem en højintensiv intervaltræning med fokus på både styrke og kondition. Build’n Burn Xpress fokuserer på øget kondition og forbrænding og giver maksimalt træningsudbytte på 30 minutter.

Build’n Burn er varierende kombinationer af højintensive styrke- og konditionsintervaller. Med et intuitivt pulsmålingssystem, DJ-mixet musik og et specialdesignet træningsmiljø med romaskiner, SKILLMILL™ og udstyr til styrketræning bliver du løftet frem mod de træningsresultater, du efterstræber: Øget syreoptagelse, muskelvækst og maksimal forbrænding.

RELATERET TRÆNING

Build'n Burn

Build’n’Burn varer i 30 eller 45 minutter og foregår i en specialbygget holdsal. Du vil blive guidet igennem en højintensiv intervaltræning med fokus på både styrke og kondition.

TRX

TRX er baseret på funktionel træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som modstand – og får en super effektiv træning af hele kroppen. Alle øvelser foregår i en ophængt TRX-sele med to håndtag.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Populære hold