HIIT

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

HIIT (Høj Intensiv Interval Træning) er 30 minutters ekstremt effektiv styrke- og pulstræning i én. Timen består af høj-intensive træningsintervaller efterfulgt af små pauser til at genvinde energi.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • Høj-intensiv og effektiv styrketræning
  • En øget forbrænding
  • En bedre kondition

HIIT er en meget populær træningsform – og er i dag anerkendt som en af de mest effektive måder til at opbygge styrke, forbedre konditionen og øge forbrændingen.

På et HIIT-hold arbejder vi med intervaltræning, hvor du hver gang rammer det højeste niveau på intensivitetsskalaen. Kodeordene er høj puls i korte seancer efterfulgt af en kort pause til at få vejret igen, så du er klar til at yde dit maksimale til den næste seance.

Her får du et 30 minutters hold, hvor du virkelig bliver arbejdet igennem og går hjem med en god blanding af velbehag og udmattelse i kroppen.

HIIT er for dig, som holder af bl.a. GRIT STRENGTH og BODYPUMP.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du kan følge med – og får smil på læben og sved på panden.

Relateret træning

GRIT™ STRENGTH

GRIT STRENGTH er 30 minutters høj-intensiv og effektiv styrketræning med sved på panden. Vi træner primært de store muskelgrupper med fx vægtstænger og -skiver til musik med masser af energi og drive.

BODYPUMP™

BODYPUMP er styrketræning til energifyldt musik, hvor vi bruger vægtstænger og -skiver i alle øvelser. Træningen foregår med simple men hårde øvelser, så du får en udfordrende træning og sved på panden.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}