Hot Strong & Flexible

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Træn hele kroppen på 30 minutter! Ved udelukkende at bruge din egen kropsvægt forbedrer du både styrke, fleksibilitet og balance. Både musikken og instruktøren vil inspirere dig til at præstere dit allerbedste. Dette er træningsholdet for dig, som ønsker at mærke glæden ved at være stærk og samtidig kunne bevæge dig uden begrænsninger. Ingen koordination, så dette træningshold passer til alle! Timen foregår i HOT – Yoga salen, så medbring håndklæde og vandflaske

Kropsvægtstræning er betegnelsen for træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som belastning. Dette er en populær træningsform, fordi den er enkel, funktionel og nem at tilpasse - det betyder, at du på en enkel og effektiv måde kan træne når som helst og hvor som helst.

I Hot Strong & Flexible træner vi først og fremmest styrke og fleksibilitet. Og samtidig vil du opleve, at dit hjerte pumper, at du kommer til at svede, og at du bliver helt "gennemtrænet".

Holdet kræver ikke udstyr, og du må meget gerne træne barfodet. Så tag behageligt træningstøj på, lad skoene stå derhjemme, og oplev den befriende følelse ved bare at bevæge sig.  

Husk at medbringe eget håndklæde og vandflaske.

Du kan finde Hot Strong & Flexible i vores center KBH - Valby.

Relateret træningshold

Pilates

Pilates er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor du træner både de små og store muskler med udgangspunkt i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler).

Supplerende træningshold

Crosstraining

Crosstraining er baseret på stationstræning med udfordrende øvelser udført i forskellige intervaller, og tager udgangspunkt i styrke og konditionstræning.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}