Træn selv

Vi har det udstyr og de forudsætninger, du behøver for enkelt og effektivt at træne på egen hånd.

Cardio

I vores centre findes der et stort udvalg af cardiomaskiner til kredsløbstræning og alle vores cardiomaskiner har indbyggede tv-skærme. Du vil finde løbebånd, cross-trainereromaskiner, cykler, AMT’ere og de efterspurgte Powermills trappemaskiner mm. 

Udstyret er af meget høj kvalitet og stammer fra de førende producenter af konditionsmaskiner. Maskinerne er behagelige og enkle at benytte, så du altid kan føle dig tryg, når du træner. 

Foretrækker du at træne på egen hånd med frivægtene, i det funktionelle område eller med brug af styrke- eller cardiomaskinerne? 

Styrketræning 

I vores centre finder du: 

Plate-loaded udstyr, hvor du justerer modstand og vægt med vægtskiver. 

Stack-loadede maskiner, hvor du vælger modstanden med en split, der sættes ind i en vægt. 

Kabeltræk, hvor modstanden er variabel alt efter, hvordan du bevæger dig.  

Vi har selvfølgelig også håndvægte, som i udvalgte centre er op til 46 kg.  

I flere centre har vi installeret Preva-teknologien fra PrecorPreva-teknologien gør det let for dig at tracke din træning med det tilhørende armbånd. Du skal blot swipe armbåndet foran maskinens skærm. Så husker den din profil, hvor meget du har trænet og dine træningsmål. 

Funktionel træning 

De fleste af vores centre har et dedikeret område til funktionel træning. 

I funktionel træning træner man bevægelser. Musklerne udvikler sig som følge af de bevægelser, man laver. 

I de funktionelle træningsområder finder du typisk: 

Kettlebells, battle ropes, medicinbolde, sandsække, kropsvægtsstativer 

TRX 

I TRX bruger du din egen kropsvægt som modstand. TRX er seletræning.  

Du kan træne TRX i alle vores centre.  

I nogle centre foregår TRX-træningen i en holdsal, andre steder i det funktionelle område. I nogle centre har vi endda et dedikerede TRX-område.  

Styrketræningsområde 

I vores træningscentre finder du altid en veludstyret afdeling for styrketræning, som vi anbefaler, at du prøver. Med et bredt udvalg af bars og håndvægte, kan du få trænet hele kroppen og få en varieret styrketræning. 

Styrketræningsmaskiner 

I alle vores træningscentre findes der en bredt udvalg af styrketræningsmaskiner fra de bedste producenter på markedet. Mange synes, det er mere trygt og bekvemt at træne med maskiner, samtidig med at træningen bliver effektiv for hele kroppen. Når du træner i maskiner, udføres alle bevægelser ud fra et givet mønster, og det er en effektiv måde at øge muskelmassen på. 

Udstræk 

I vores træningscentre finder du flere afdelinger til udstrækning og træning af smidighed med underlag som sikrer, at du har det komfortabelt, når du udfører dine øvelser. 

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem