Vi leder efter dig med glimt i øjet, god formidlingsevne og stor passion for at give andre en følelse af succes i forbindelse med træning.

Elsker du træning, og har du et brændende ønske om at gøre andre mennesker sundere og gladere?

I SATS arbejder vi hele tiden på at give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse. Derfor søger vi lige nu instruktører, der gennem inspirerende og motiverende undervisning, kan sikre vores medlemmer en sjov og effektiv træning med fokus på høj kvalitet og faglighed.

 

DU BEHØVER IKKE VÆRE UDDANNET INSTRUKTØR - VI UDDANNER DIG!

Vi leder både efter dig, som er uddannet holdinstruktør, men i særlig grad også dig, som drømmer om at være det, men har brug for en holdinstruktøruddannelse.

Vi rekrutterer instruktører gennem to forskellige kanaler:

  1. Ansøgning for dig der allerede er certificeret og har erfaring med at undervise holdtræning. Tryk her

  2. Rekrutteringsdag for dig der gerne vil uddanne dig holdinstruktør. Rekrutteringen afholdes flere gange om året. Hold dig opdateret nedenfor.

 

REKRUTTERINGSDAG I SATS

Lyder holdinstruktøruddannelsen som noget for dig, inviterer vi til en rekrutteringsdag i København, hvor du vil få informationer om, hvad det vil sige at være instruktør hos SATS. Der vil blive afholdt en praktisk audition, hvor du har mulighed for at vise dine færdigheder. For dig, der mangler en uddannelse, så forventer vi naturligvis ikke, at du har færdigheder som en instruktør. Det er det, du skal lære efterfølgende.

Hvis du bliver udtaget på rekrutteringsdagen, vil du blive tilbudt en uddannelse gennem SATS Academy. Vi har delt vores uddannelser op i tre retninger: 

  • Strength uddannelsen giver dig mulighed for at undervise i bl.a. Pure Strength, Crosstraining, ABSolution, Bootylicious, Gravity, Tabata og Build'n Burn. 

  • Cardio uddannelsen giver dig mulighed for at undervise i bl.a. Strong & Flexible, Cardio Energy og Body for Life, Barre, Dance, Dance Aerobic og Stram op. 

  • Cycling uddannelsen giver dig mulighed for at undervise i Cycling Interval, HIIT the Bike og Cycling.

 

KOMMENDE DATOER FOR UDDANNELSER

Rekrutteringsdag: SATS Valby - 5. februar 2023 kl. 12-17 (Ansøgningsfrist 3. februar 2023)

Introduktionsdag: SATS Valby - 9. februar 2023 kl. 16-20

TID OG STED FOR UDDANNELSERNE: Uddannelserne bliver afholdt i SATS-centre i Københavnsområdet:

Strength Foundation: 25.+ 26. februar og 11. + 12. marts 2023

Cardio Foundation: 25.+ 26. februar og 11. + 12. marts 2023

Cycling Foundation: 25.+ 26. februar og 11. + 12. marts 2023

OM DIG OG SATS

  • Du er over 18 år

  • Du kan lide at stå foran mennesker og motiveres af at andre får succes med deres træning

  • Du har en åben, udadvendt og positiv indstilling overfor medlemmer såvel som kollegaer

  • Du ved og tror på at træning gør mennesker sundere og gladere

I SATS bliver du en del af et professionelt team, der alle har et fælles mål om at give medlemmerne en god oplevelse hver gang.

SATS tilbyder et sjovt job i Nordens største fitnesskæde. Hos os vil du opleve et unikt arbejdsmiljø, med gode kollegaer, gode udviklingsmuligheder og masser af træningsglæde. Vi ser frem til at høre fra dig!