Personlig Træner

Vores 123 personlige trænere hjælper dig med at nå dine træningsmål!

Køb PT-klip
Log ind

Træn med personlig træner - vind en præmie!

At træne med en personlig træner er en investering i dit helbred og booster træningseffekterne. Vi vil gerne give dig et ekstra PT-klip, når du gennemfører 4 PT-timer i perioden 01.08 - 31.08.

Hvad indeholder en time med en Personlig Træner?

Alle vores medlemmer, der træner med en Personlig Træner, har forskellige udgangspunkter og mål. Din Personlige Træner kan hjælpe dig med alt fra træningsprogrammer, lavet specielt til dig, til kostråd. Frem for alt er din Personlige Træner med dig under hele træningen, både for at sikre at du laver øvelserne korrekt, men også for at motivere dig hele vejen! Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, anbefaler vi vores mest populære PT-time, PT60, som giver dig 55 minutter sammen med din personlige træner. Vi tilbyder forskellige løsninger, der passer til dine personlige træningsbehov.

personal training

Prøvetime med Personlig Træner!

En god start er vigtigt for alle – derfor har du en gratis prøvetime med en personlig træner inkluderet i dit medlemskab. Din prøvetime med en personlig træner tilpasses ud fra, hvad du gerne vil have ud af din træning. Du kan blandt andet få vejledning vedrørende din træning, gennemgang af udstyr i centeret, sætte mål for din træning eller hjælp til at finde et træningsprogram, der passer til dig!

En prøvetime med en personlig træner hjælper dig godt på vej, uanset hvilket niveau du er på – og du vælger selvfølgelig selv, om du vil fortsætte.

SATS PT

Hvorfor PT?

  1. Din træning er tilpasset dine behov og mål

  2. Du får hjælp til at sætte realistiske mål og lave en konkret plan for, hvordan du når dem

  3. Du når dine mål hurtigere

  4. Mindre risiko for skader og overbelastning

Vi vil gerne hjælpe dig med at nå dine træningsmål! Uanset hvilken træningserfaring du har, vil træning med en personlig træner tage din træning til nye højder.

Personal Trainer opettaa ja kannustaa

Træn med PT på PBS

PT PBS er vores mest populære produkt. Dette skyldes blandt andet den kontinuerlige proces samt det personlige kendskab, der kommer med et samarbejde. Ydermere er det alsidigt, men sikrer samtidig faste aftaler, så din indsats rettes mod dine mål.

Køb din PT-pakke

Vores personlige trænere er de bedste inden for deres område, og træningen er skræddersyet til dine mål. Med SATS Rewards får du en årlig rabat på alle PT-pakker, hvis du er på Silver-level eller højere.

Køb PT-klip