Mere om træning

Styrketræning

Vil du blive stærkere og opbygge muskler? Her finder du inspirerende artikler, træningsprogrammer og tips til øvelser for dig, som godt kan lide styrketræning.

Træning og menstruationscyklus

Lær mere om hormonelle ændringer i kroppen, som påvirker træning, samt specifikke øvelser og træningsprogrammer, der er udviklet til at optimere kvinders træning baseret på deres menstruationscyklus.

Træning under og efter graviditet

Er du gravid eller har du lige født? Her finder du gode råd til, hvordan du kan træne sikkert og effektivt både under og efter graviditeten.

Yoga & Mobilitet

Her finder du guides og artikler med inspirerende indhold om yoga, og hvordan du kan få en bevægelig og smidig krop. Yoga handler om smidighed, styrke og kropskontrol, men også om at fjerne stress og negative tanker. Det gør denne træningsform perfekt i den hektiske verden, vi lever i. Vi håber, disse artikler kan hjælpe dig med at komme i gang.

Konditionstræning

Vil du have en bedre kondition? Med den rette træning kan du blive både hurtigere og mere udholdende på kort tid. Her finder du al information og inspiration, du skal bruge.

Vægttab

Ønsker du at tabe et par kilo? Vi hjælper dig med rigtig træning og kost, så du kan tabe dig og holde vægten på sigt.

Hjemmetræning

Få gode råd og ideer til træning og øvelser du kan lave hjemme, i sommerhuset, på ferien eller hvor det passer dig.

Kom i gang med træning

Ønsker du at begynde at træne? Måske få lidt mere energi og en stærkere krop? På denne side finder du et væld af guider og artikler, som vi håber vil inspirere dig til at begynde at træne. Bare husk, at det ikke er muligt at læse for en sund krop, så når du er fyldt med viden og inspiration er det vigtigt, at du også begynder at gøre noget! Begynd i det små. Lyt til fitnesscentret, hvad der er den nemmeste time, de har.

Fysioterapi

Har du smerter i ryggen, nakken eller måske i dit knæ? Her indsamler vi træningstips og råd til dig, der ønsker at forhindre skader, og for dig, der vil komme tilbage fra en skade.