Medlemsinspiration Thomas

Mød Thomas! Thomas har Downs syndrom og arbejder til dagligt som butiksmedarbejder i Rema 1000, hvilket indebærer mange løft og mange skridt i løbet af dagen. Derudover træner han i SATS 2-4 gange om ugen og elsker at give den gas.
Kategori
Vores medlemmer

For nogle føles det sværere at få gennemført træningen, end det gør for andre. I nogle tilfælde er det nok sådan, men vi har en tendens til at glemme, hvor meget folk har med at gøre, og at vi på ingen måde er alene om at klare hverdagen og alt hvad der hører med. Thomas er et rigtig godt eksempel på, at vi nogle gange skal kigge lidt ud over vores egen næsetip.

Thomas står over for nogle udfordringer, som mange aldrig skal forholde sig til. Generelt lavere aerob kapacitet, manglende mæthedsfornemmelse og instinktiv appetit som bidrager til en i forvejen høj eksponering for overvægt – og generelt en svagere kropssammensætning. Thomas har også øget risiko for hjertekarsygdomme og har tidligere haft et mindre hjerteanfald.

Det er bare nogle af de mange fysiske udfordringer Thomas står over for, og det er foruden de psykiske og sociale udfordringer, der også påvirker Thomas' helbred. Ikke desto mindre arbejder han hele tiden på, at forbedre sit eget helbred.

Jeg træner tirsdag, fredag, lørdag og søndag. Jeg kan bedst lide at træne med battle rope, træne arme, ben, bryst og ryg. OG Boksning!

Thomas træner både på egen hånd, med sin familie og med sin personlige træner, Roar Jørgensen. "Det er sjovt at træne med Roar. Vi træner både styrke, cardio og råstyrke!" Han kan godt lide at træne sammen med andre, og er ofte i SATS sammen med sin søster Kristine og bror Mathias. Kristine er også personlig træner hos SATS, og hjælper Thomas med at træne rigtigt, og opfordrer ham til at træne regelmæssigt og gøre det, han kan lide.

Jeg opgiver ikke træningen så let. Det er vigtigt at dyrke motion. Jeg kan da også godt lide at pumpe lidt og give den ekstra gas.

Vi er meget imponerede over Thomas' positive indstilling og indsats når det kommer til træningen! Vi håber, du også blev inspireret og motiveret af Thomas til at finde din egen motivation og træningsglæde.