Personlig Træning

Du finder en oversigt over dine PT-klip i din SATS App eller nedenfor:

image8m06.png Mine PT-klipp

Timer til personlig træner kan købes på vores hjemmeside eller i receptionen på et af vores fitnesscentre.

image2dg4f.png Kjøp personlig trening

imageb2zy.png Finn treningssenter

PT PBS er vores mest populære produkt. Dette skyldes blandt andet den kontinuerlige proces samt det personlige kendskab, der kommer med et samarbejde. Ydermere er det alsidigt, men sikrer samtidig faste aftaler, så din indsats rettes mod dine mål.

Læs mere om PT PBS her: Træn med PT på PBS

Timer til personlig træner på PBS kan i receptionen i et af vores fitnesscentre.

image9d589.png Find træningscenter

 

Vilkår

Aftalen tegnes med en binding på minimum 3 måneder. Efter bindingsperioden overgår betalingsservice aftalen til et løbende aftaleforhold. Aftalen fortsætter således ind til denne opsiges af medlemmet. Se i øvrigt vores medlemsvilkår for personlig træning.

Opgradering

Antallet af ugentlige træningssessioner på betalingsserviceaftale kan opgraderes med 1 dags varsel, dog altid med start på en mandag og skal minimum have en varighed på 7 dage. F.eks. kan du på en søndag opgradere til 3 i stedet for 2 ugentlige sessioner i dit fortsatte Betalingsserviceaftale forløb og vice versa. Der opkræves ikke gebyr for op/nedgradering og du betaler kun for det ugentlige antal sessioner, du har valgt.

Nedgradering

Du kan til enhver tid nedgradere dit PT medlemskab for at reducere antal træning sessioner om måneden. Nedgraderinger træder i kraft efter udløbet af efterfølgende måned.

 

Vores PT-priser kan findes her:

image4u6lt.png PT priser

Prisen afhænger af niveauet, og hvor mange klip der er i pakken, du skal købe. Jo større pakken er, jo billigere vil den være pr. time, du gennemfører!

Vi har personlige trænere med forskellige levels, som fortæller hvor meget erfaring og uddannelse denne personlige træner har. Alle personlige trænere har grundlæggende uddannelse, men nogle af trænerne har et højere niveau af uddannelse og kvalifikationer. Dette reflekteres i prisen for den personlige træner. Højere niveau betyder mere erfaring og derfor en højere pris. Priserne bestemmes på baggrund af hvilket niveau PT har, hvor niveau 1 er det laveste prisinterval.

Se mere om vores PT-niveauer og priser her:

imagea2nkg.png Personlig træning

Vores SATS-app er taget til nye højder, og det er nu muligt at booke PT-timer direkte i denne!

Der kan du finde fritid på din PT, annullere (inden for 24 timer), købe flere PT-timer og muligvis ændre PT, hvis du ønsker det.

Download SATS-appen i App Store eller Google Play i dag.

Du kan også finde kontaktoplysninger til vores PT'er på siden i hvert af vores fitnesscentre:

image6m90n.png Find fitnesscenter

Du kan nu annullere din PT-time direkte i vores SATS-app inden for 24 timer før PT-timen starter.

Download SATS-appen i App Store eller Google Play i dag.

Alternativt finder du kontaktoplysningerne til din personlige træner på siden i fitnesscentret, hvor du kan informere PT.

imagez97no.png Find fitnesscenter

Afbestilling inden for 24 timer vil af en eller anden grund blive registreret som ikke opfyldt pr. Time, og PT-klippet trækkes fra pakken.

Hvordan skifter jeg PT træner

Du kan nemt ændre PT i vores SATS-app. Sørg for, at du har den nyeste version af appen.

Du kan også ændre PT ved at kontakte den PT, du vil skifte til. Se centerets hjemmeside for kontaktoplysninger til vores PT'er:

image10nb9.png Find fitnesscenter

Det er kun muligt at skifte til en PT med det samme PT-niveau på den PT-pakke, du har købt. Ønsker du at benytte en PT’er der har et andet niveau skal du kontakte vores medlemsservice. 

 
Vilkår for trænerskifte med PT PBS

Du er berettiget til at skifte personlig træner, så ofte du vil. Kontakt centerchefen i dit center, hvis du ønsker at skifte personlig træner.

Skifter du til en personlig træner med samme kompetenceniveau, forbliver prisen for betalingsserviceaftalen den samme, og SATS tager ikke gebyr for skiftet.

Skifter du til en personlig træner med et højere eller lavere kompetenceniveau, vil prisen for din betalingsserviceaftale ændres til prisen det nyvalgte kompetenceniveau. Den nye pris er gældende fra den dag, skiftet foretages i dit center.

Ønsker du en personlig træner med højere kompetenceniveau pålægger SATS dig ikke gebyr for skiftet.

Hvis der er ventetid i forbindelse med trænerskifte anbefaler vi, at du sætter din betalingsservice aftale i bero jf. pk. 10

 

Vilkår for træner skifte ved køb af klippekort/PT-klip

Du er berettiget til at skifte personlig træner inden for samme kompetenceniveau, så ofte du vil i SATS appen.

Ønsker du at benytte en PT’er der har et andet niveau skal du kontakte vores medlemsservice. 

Skifter du til en personlig træner med højere kompetenceniveau, skal du betale differencen op til det nyvalgte kompetenceniveau.

Ønsker du at skifte til en personlig træner med et lavere kompetenceniveau, kan du fortryde dit køb af PT klip jf. pkt. 10.2 og herefter købe nye PT klip med det nyvalgte kompetenceniveau.

 

 

 

Læs mere om PT Start her:

imagewyvr8.png PT Start

Klippekortet er gyldigt i 12 måneder fra salgstidspunktet, bortset fra køb af 50 PT-klip, hvor disse er gyldige i 15 måneder fra salgstidspunktet.

Ubrugte klip kan herefter refunderes i indtil 12 måneder fra løbetidens udløb.

Hvis dit medlemskab er sat i bero, forlænges PT-klippene med det samme antal dage, som medlemskabet er sat i bero.

Du finder vilkårene her.

Hvordan sætte i bero

Du kan sætte dit PT PBS medlemskab i bero ved personlig henvendelse i et center eller ved at kontakte medlemsservice skriftligt. 

Vilkår for berosættelse af PT PBS medlemskab

PT på betalingsserviceaftale kan sættes i bero i en periode på 7 dage til 4 måneder pr. gang. En beroperiode skal altid starte en mandag og er altid hele uger eller til månedens afslutning. Efter endt beroperiode vil en aktiv periode minimum være 7 dage. Der opkræves ikke gebyr for at sætte betalingsserviceaftale i bero. Det er ikke muligt at opsige aftalen i en beroperiode. Derudover gælder SATS’ alm. regler for beroperioder.


Dine klip under berosættelse

For det antal uger aftalen sættes i bero krediteres andelen af ubrugte sessioner til medlemskontoen ift. til aftalen. Der kan ikke krediteres for klip, der er er blevet forbrugt i kalendermåneden. Dvs. Hvis aftalen giver ret til 4 sessioner i en måned (PBS 1 gang om ugen), og alle disse sessioner er afholdt i starten af måneden, kan der ikke krediteres/sættes i bero i slutningen af måneden.

For de uger aftalen er i bero fjernes de tilgængelig antal klip svarende til antallet af uger

Berosættelse efter d. 15. i måneden

Hvis du har sat medlemskabet i bero, at vi har sendt den månedlige opkrævning til betalingsservice (ca. den 15. i hver måned), vil du blive opkrævet næste måneds betaling for medlemskabet. Denne betaling vil blive modregnet, når træningen genoptages.

Ønsker du at fortryde køb af PT-klip, tager SATS et gebyr på ét PT-klip.

Det betyder eksempelvis, at ønsker du at refundere 4 PT-klip med en personlig træner, vil du få refunderet prisen på 3 PT-klip.

Dog vil der ikke tages gebyr hvis du fortryder køb af ubrugt klippekort inden for 14 dage.

Vi får mange henvendelser lige nu og derfor er vores svartid længere end normalt. Vi håber meget på din forståelse. Tip! Se kategorier for hjælp💙

Rul op og du vil finde svar på de oftest stillede spørgsmål ☝️

Kontakt

Få information om din første opkrævning efter genåbning

Læs mere her

imageg7awe.png Chat

Gå til chat

Åbningstider chat

Man-fre: 10:00-12:00
Lør-søn: Lukket

 

 Telefon

Åbningstider telefon

Man-fre: 12:00-15:00
Lør-søn: Lukket

+45 82 22 22 10

 

image5w9ya.png E-mail

Send e-mail