Saunaerne åbner igen!

På mandag den 23. januar åbner vi saunaerne i alle vores centre, og vi håber at du ser frem til igen at kunne slappe af efter en god træning! Saunaerne vil være åbne i hele åbningstiden - fra kl. 05-23 alle dage.

Velkommen tilbage i varmen!

Er alle saunaer lukkede?

Vi har lukket nogle af vores saunaer midlertidigt grundet de høje elpriser. Vi har valgt at holde et mindre udvalg af vores saunaer åbne til de medlemmer, der ønsker at benytte dem.

  • SATS Nygårdsvej

  • SATS Valby

  • SATS Taastrup

  • SATS Hørsholm

  • SATS Fields

  • SATS Adelgade

Q&A

Hvorfor er saunaerne lukket?

Danmark er sammen med resten af Europa på vej ind i en svær tid med hensyn til elforsyning og elpriser. Den høje elpris betyder også, at vi i SATS skal reducere vores elforbrug, så elregningen ikke bliver urimelig høj.

Kan jeg frit benytte de åbne saunaer?

Hvis du fremadrettet ønsker at benytte sauna, er vores saunaer i ovenstående centre fortsat åbne. For at benytte sauna i et af centrene, skal du i dit medlemskab have adgang til et af disse centre. F.eks. kræver det at du i dag har et Region-medlemskab eller et One Club-medlemskab med adgang til et af ovenstående centre

Hvor længe vil saunaerne være lukkede?

Det er endnu ikke besluttet hvor længe saunaerne vil være lukkede. Vi vil kigge på, hvordan situationen udvikler sig over tid og vurdere ud fra det.

Får jeg rabat på min medlemspris?

Vores formål er fortsat at kunne udbyde så bredt træningsudvalg som muligt, men samtidig værner vi om vores medlemmers interesser. Det vil også sige, at for at kunne holde kontingentet på medlemskabet så lavt som muligt, skal vi skære på andre ting. Derfor er der ikke tale om prisreduktion, men om at forsøge at ikke stige for meget i pris

Midlertidig lukning af saunaerne er den løsning, vi tror vil påvirke et minimum af vores medlemmer i øjeblikket. Da saunaer ikke er en del af vores kerneprodukt og stadig vil være åbne i nogle af vores centre, vil priserne ikke blive nedsat.

Jeg betaler også for saunaen. Vil jeg blive kompenseret?

Sauna er ikke en del af vores kerneprodukt, men et ekstra tilbud i vores centre. Vi tilbyder derfor ingen kompensation eller prisrabat.

Jeg er kun medlem på grund af saunaen, kan jeg opsige mit medlemskab indenfor opsigelsesperioden?

Sauna er ikke en del af vores kerneprodukt, men et ekstra tilbud i vores centre. Det er derfor ikke muligt at opsige dit medlemskab indenfor opsigelsesperioden. Ønsker du at opgradere eller nedgradere dit medlemskab kan det nemt gøres på sats.dk under "Min side".