Cycling

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Spinning – eller Cycling som vi gerne kalder det – er både for nybegynderen og erfarne, da konditionstræningen forløber på et individuelt niveau. Holdet varierer mellem siddende og stående positioner og forskellige typer belastning.

Cycling passer til alle niveauer og er en træningsform, som giver lav belastning på fødder og ryg. Mange kæmper med at løbe, får bedre træningseffekt ved at hoppe på spinningcyklen i vores centre. Vores instruktører sørger også for at træningen bliver sjov!

Holdet indledes altid med opvarmning, hvorefter den enkle konditionstræning begynder. På cyklen kan du selv justere, hvor hård belastning, du kører med.

Cycling-holdet kan både indeholde længere tid med høj puls samt mere jævne intensitetsniveauer, og du cykler både siddende og stående.

Husk at medbringe egne cykelsko til holdet. 

RELATERET TRÆNINGSHOLD

Cycling Interval

Intensive intervaller på cyklen i forskellige længder og tempi, som garanteret udfordrer dig og din kondition. Cycling Interval findes som 30-, 45- eller 60 minutters hold.

SUPPLERENDE TRÆNINGSHOLD

Functional

Functional er funktionel træning med fokus på bevægelighed og styrke. Vi træner hele kroppen primært med egen kropsvægt. Det er en effektiv træning, der skal gøre din krop velfungerende – og stærk.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}