Functional

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Functional er funktionel træning med fokus på bevægelighed og styrke. Vi træner hele kroppen primært med egen kropsvægt. Det er en effektiv træning, der skal gøre din krop velfungerende – og stærk.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En stærk, velfungerende krop
  • Bedre udholdenhed, kondition og fleksibilitet
  • At udfordre din balance- og koordinationsevne

Functional er en kombination af helkropsøvelser, puls og styrke med fokus på en stærk kropskerne – dvs. de dybe mave- og rygmuskler. Vi træner primært med egen kropsvægt, men vi bruger også fx vægtstænger, sandsække og kettlebells.

Funktionel træning adskiller sig fra traditionel styrketræning ved at have fokus på bevægelser frem for muskler isoleret set. Her tager vi udgangspunkt i, hvad du skal bruge din krop til, og målet er at gøre din krop velfungerende. Og stærk.

Funktionel træning er en meget effektiv træningsform, der kommer rundt om hele kroppen og derfor er den også blevet meget populær.

Functional er for dig, som holder af bl.a. Crosstraining og TRX.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du kan følge med – og får smil på læben og sved på panden.

OPEN AIR HOLD
Fra april til september findes Functional som et OPEN AIR hold, hvor vi rykker træningen udendørs og udnytter området omkring fitnesscentret. Det kan være en nærliggende park, træningslegeplads, strand eller lign.

Relateret træning

Crosstraining

Crosstraining er baseret på stationstræning med udfordrende øvelser udført i forskellige intervaller, og tager udgangspunkt i styrke og konditionstræning.

TRX

TRX er baseret på funktionel træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som modstand – og får en super effektiv træning af hele kroppen. Alle øvelser foregår i en ophængt TRX-sele med to håndtag.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}