Hot Tabata

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Hot Tabata er en intervaltime med høj intensitet, hvor du træner hele kroppen – både kondition og styrke. Mange mennesker kan godt lide Tabata, da de får en effektiv træning på kort tid. Strukturen er enkel – pres dig selv så meget du kan i 20 sekunder, og hvil i 10 sekunder. Hot Tabata foregår i vores Hot Studio i Valby, uden brug af udstyr. Medbring egen måtte, håndklæde og drikkedunk.

Hot Tabata starter altid med en kort opvarmning, og selve træningen varer i ca. 20 minutter.

Strukturen på timen er enkel – det gælder om at presse dig selv, så meget du kan i 20 sekunder, og derefter hvile i 10 sekunder. Mange oplever de korte intervaller som motiverende og Tabata er blevet meget populært i hele verden indenfor de sidste par år.

Tabata er en intervaltime som består at forskellige hop og intensive øvelser. Du kan sagtens tilpasse de forskellige øvelser, så de passer bedst til dig.

I Hot Tabata bruges der ikke udstyr, kun egen kropsvægt. Husk at medbringe egen måtte, håndklæde og drikkedunk.

Du kan også træne Tabata både som holdtræning i vores centre eller udendørs.

Lokation Hot Studio i Valby
Udstyr Ingen udstyr
Varighed 30 min
Andet Medbring egen måtte, håndklæde og drikkedunk.

RELATERET TRÆNING

Hot Strong & Flexible

Træn hele kroppen på 30 minutter! Ved udelukkende at bruge din egen kropsvægt forbedrer du både styrke, fleksibilitet og balance. Både musikken og instruktøren vil inspirere dig til at præstere dit allerbedste. Dette er træningsholdet for dig, som ønsker at mærke glæden ved at være stærk og samtidig kunne bevæge dig uden begrænsninger. Ingen koordination, så dette træningshold passer til alle! Timen foregår i HOT – Yoga salen, så medbring håndklæde og vandflaske

KOMPLEMENTERENDE TRÆNING

Tabata

Tabata er en intervaltime med høj intensitet, hvor du træner hele kroppen – både kondition og styrke. Mange mennesker kan godt lide Tabata, da de får en effektiv træning på kort tid. Strukturen er enkel – pres dig selv så meget du kan i 20 sekunder, og hvil i 10 sekunder. Du kan træne Tabata både indendørs til holdtræning, i vores Hot Studio i Valby og udendørs.