Stram op

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Stram Op er opstrammende styrketræning for hele kroppen. Timens indhold varierer fra gang til gang, og vi bruger gerne redskaber som fx håndvægte, elastikker og bolde.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En fast og tonet krop
  • Øget styrke

Stram Op er en styrketræningstime, hvor du bliver strammet op fra top til tå – og samtidig får en stærk krop.

På Stram Op har instruktøren frie tøjler til at sammensætte timen med forskellige øvelser, der kommer rundt om hele kroppen. Timens indhold vil typisk variere fra gang til gang, og vi benytter ofte redskaber som f.eks. stepbænke, træningselastikker, bolde og tubes.

En Stram Op time vil dog altid være begynder-venlig og alle instruktører sørger for at gennemgå øvelser og teknikker nøje, så alle kan følge med og lave øvelserne rigtigt.

Stram Op er for dig, som holder af bl.a. Pilates og CORE.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt lærer øvelserne at kende og laver dem rigtigt.

Relateret træning

Pilates

Pilates er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor du træner både de små og store muskler med udgangspunkt i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler).

Core

CORE er 30 minutters fokuseret styrketræning af din kerne (core) – dvs. de dybe mave- og rygmusker. En stærk kerne er med til at sikre dig en velfungerende krop, en flot kropsholdning og en fladere mave.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem