TRX

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

TRX er baseret på funktionel træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som modstand – og får en super effektiv træning af hele kroppen. Alle øvelser foregår i en ophængt TRX-sele med to håndtag.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En stærk og markeret krop
  • Træning af hele kroppen

I TRX bruger du din egen kropsvægt som modstand, når du laver øvelserne i den ophængte TRX-sele med to håndtag. Det giver en super effektiv træning fra start til slut, og fordi du udelukkende arbejder med din egen kropsvægt, er TRX også skånsom træning, hvor du kan regulere intensiteten efter dit niveau. 

Desuden er TRX en effektiv måde at styrke din kerne-muskulatur på, da dine dybe mave- og rygmusker konstant er aktiveret, når du arbejder med TRX-selen.

Instruktøren sørger for at guide dig grundigt gennem øvelserne og hjælper dig med at justere indstillingerne, så du hele tiden bliver udfordret og får det optimale ud fra din træning.

TRX er for dig, som holder af bl.a. Functional og CORE.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du kan følge med – og får smil på læben og sved på panden.

TRX øvet
TRX ØVET er til dig, der har styr på de basale TRX-øvelser og indstillinger. Du bliver udfordret på din styrke, balance, stabilitet og kerne, og der er færre forklaringer end på TRX.

Relateret træning

Functional

Functional er funktionel træning med fokus på bevægelighed og styrke. Vi træner hele kroppen primært med egen kropsvægt. Det er en effektiv træning, der skal gøre din krop velfungerende – og stærk.

Core

CORE er 30 minutters fokuseret styrketræning af din kerne (core) – dvs. de dybe mave- og rygmusker. En stærk kerne er med til at sikre dig en velfungerende krop, en flot kropsholdning og en fladere mave.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}