Der findes mange myter om, hvordan det er at træne med en personlig træner (PT). Her afliver vi fem af dem.

MYTE NR. 1

Myte: Det er kun personer, som er veltrænede og træner meget, som har en personlig træner

Sandhed: Personer i alle faser af deres træning benytter sig af en personlig træner. En personlig træner er lige så nyttig for en nybegynder som for dem med lang træningserfaring. Den personlige træner tilpasser indholdet, øvelserne og konceptet i træningen til dit niveau og din kapacitet for at hjælpe dig til næste niveau, uanset hvor du starter.

MYTE NR. 2

Myte: Det er kun velhavende personer, der har en personlig træner.

Sandhed: Det er ikke dyrt at træne med en personlig træner. Med vores store udvalg af kortere træninger, Boot Camps med en personlig træner og muligheden for selv at vælge, hvor meget du vil træne med en personlig træner, behøver det ikke at koste særlig meget. Faktum er, at en personlig træner kan hjælpe dig med at forbedre dit helbred, så du kan spare penge i længden.

MYTE NR. 3

Myte: At være personlig træner er ikke et rigtigt arbejde. En personlig træner behøver faktisk ingen uddannelse.

Sandhed: Jobbet som personlig træner har udviklet sig meget de seneste år, og flere og flere af vores personlige trænere arbejder med det på fuld tid. Vi rekrutterer kun personlige trænere fra et begrænset antal kvalitetsuddannelser, og vi arbejder hele tiden på at uddanne og coache dem for at du som kunde får den bedste hjælp, der findes - af professionelle.

MYTE NR. 4

Myte: Det eneste, en personlig træner gør, er at råbe, at jeg skal trænere hårdere.

Sandhed: Den klassiske "militærstil" hos personlige trænere er fortid. Vi forsøger stadig at motivere dig, men vi mener, at dialog er en meget bedre måde at gøre det på. Hvis du derimod gerne vil have en træner, der råber ad dig, så kan du ønske det, for det kan sagtens arrangeres. Men i første omgang forsøger vi at motivere dig på andre, mere behagelige måder.

MYTE NR. 5

Myte: En personlig træner er kun nyttig, hvis jeg vil opbygge muskler.

Sandhed: Idealer ændrer sig, og i dag ønsker de fleste ikke at ligne en bodybuilder. Vores personlige trænere er uddannet til at hjælpe dig med at sætte dig nogle mål og nå dem. Uanset om det handler om at smide et par kilo, komme af med svagheder eller bare forbedre din almene sundhed, så ved de, hvordan de skal hjælpe dig.