Vi lancerer et nyt coaching-system i vores cykelsale. Her kan du som deltager følge træningen på storskærm, og se din anbefalede puls og watt, som vises som en personlig vejledning, så du for mest muligt ud af din træning.

Intelligent Cycling - Få mest ud af træningen

Er du en af vores mange medlemmer som deltager på Cycling-hold? Eller er du ikke kommet helt i gang med Cycling endnu, men har et ønske om at prøve det af? Nu tilbyder vi Intelligent Cycling-timer, hvor du får et fuldt overblik over din træning. I løbet af timen vil du få information om din puls og kraft, og på den måde vide præcis hvad du skal gøre, for at nå dit mål og få mest muligt ud af træningen.

Før timen:

  1. Download Intelligent Cycling-appen i Appstore eller Google Play

  2. Registrer dig som bruger.

  3. Find dit personlige pulsbælte frem.

  4. Åben appen, vælg "Connect" nederst i menuen og tilkoble dit personlige pulsbælte.

Medbring pulsbælte og telefon

Du skal medbringe dit pulsbælte og din telefon, hvis du ønsker at følge din udvikling og se din puls og watt. Du kan stadig deltage i timen uden pulsbælte og telefonen, men så vil din data for timen ikke blive registeret i appen.

Tips!

Du kan nemt overføre din træning fra Intelligent Cycling-appen til Strava. Forbindelsen skal dog oprettes før træningen starter.

Intelligent Cycling_1

*De fleste pulsbælter med bluetooth er kompatible med appen. Fra dags dato er smartwatches ikke kompatible med systemet. Vi anbefaler, at du tilslutter dit pulsbælte hjemmefra, inden du møder op til timen, eller udenfor holdsalen.(Hvis der er mange samlet med samme type bælte, kan de have lignede navne og du risikerer at vælge det forkerte bælte.)

Under timen:

Sådan tilkobler du dig før holdstart

For at koble dig til skærmen i Cycling-salen, skal du via appens hovedmenu vælge”Ticket to Ride”. Indtast derefter Ticket to Ride-koden, som er synlig på skærmen. Koden forsvinder så snart instruktøren har gjort programmet tilgængeligt.

Intelligent Cycling_2

Efter timen:

Sådan ser du resultaterne

Du kan se din personlige træningsrapport i Intelligent Cycling-appen, under”Workout History”. Her kan du se din træningskalender og årsrapport.

Intelligent_Cycling_3