PT PBS er vores mest populære produkt. Dette skyldes blandt andet den kontinuerlige proces samt det personlige kendskab, der kommer med et samarbejde. Ydermere er det alsidigt, men sikrer samtidig faste aftaler, så din indsats rettes mod dine mål.

Vi har gjort det attraktivt at købe PBS, da vi ved, hvor vigtigt det er med faste aftaler og muligheden for at kunne tilpasse træningen ind i dagligdagen.

  • Man har en fast aftale med en træner. Dette skaber motivation, struktur og giver mulighed for et skræddersyet forløb.

  • SATS' mest populære produkt - og ikke uden grund. Skal du have resultater, skal der trænes. Med PBS sikrer du dette.  

  • Man har fleksbilitet i form af mulighed for bero samt tidsplanlægning med den valgte træner 

  • Det er en investering i dig selv; grundet binding er det minimum et tolvugersforløb, hvilket giver dig en masse træningstimer og en prisfordel frem for køb af klip. 

  • Forløbet indledes med en samtale om dine mål samt din fysiske form og der lægges en plan, der tager højde for dine behov. 

  • Aftalen tegnes med en binding på minimum 3 måneder. Efter bindingsperioden overgår betalingsservice aftalen til et løbende aftaleforhold. Aftalen fortsætter således indtil den opsiges af medlemmet. Aftalen opsiges med løbende måned + 1 måneds varsel.

PT PBS findes i flere varianter afhængigt af, hvor ofte du vil træne med din personlige træner.   Du kan vælge mellem 1, 2 eller 3 gange om ugen, se priser nedenfor.

PRISER BETALINGSSERVICE (PBS) 

BETALINGSSERVICE (PBS) PRIS PER MÅNED

LEVEL 1

LEVEL 2

LEVEL 3

LEVEL 4

60 minutter 1 x ugentligt

1.960,-

2.290,-

2.760,-

3.220,-

60 minutter 2 x ugentligt

3.740,-

4.370,-

5.290,-

6.210,-

60 minutter 3 x ugentligt

5.180,-

6.330,-

7.710,-

9.090,-

Køb PT PBS i receptionen i dit center.