Forløb for virksomheder

Ryst medarbejderne sammen med en fysisk udfordrende teambuilding-dag, inviter til sundhedstjek på arbejdspladsen eller få pulsen op med en fælles løbetur en gang om ugen. Det er blot nogle af de forløb og skræddersyede aktiviteter, som SATS tilbyder virksomheder, der vil sætte sundhed på dagsordenen.

26. Januar 2023

Vi tilrettelægger alle aktiviteter og forløb ud fra virksomhedens behov og ønsker og sørger for, at det altid er professionelt og kompetent personale, der står for at gennemføre aktiviteterne. 

"Til vores landmøde i Finansforbundet entrerede vi med SATS. De leverede stand og personale, som lavede sundhedstjek og gav feedback til deltagerne i pauserne. Vi har kun roser til SATS - og vil klart bruge dem igen." - Lise Sørensen, Finansforbundet.

Nedenfor har vi uddybet et udpluk af de mange muligheder.  

LØBEHOLD

Vi træner sammen op imod et fælles mål. Der er plads til alle. Både dem som aldrig har løbet, og dem som ønsker at forbedre deres personlige rekorder.

Et træningsforløb har fokus på:

 • At optimere medarbejdernes fysiske og mentale form

 • At styrke medarbejdernes indbyrdes relationer

 • At øge medarbejdernes overskud og energiniveau gennem viden og sjov træning

 • At give større viden omkring basale træningselementer som løbeteknik, styrketræning og intervaltræning

I får en uddannet løbeinstruktør fra SATS, der har fokus på effektiv træning med sjove og inspirerende øvelser. Instruktøren står i hele træningsforløbet til rådighed for medarbejderne, og der vil være rig lejlighed for individuel sparring. 

”Berlingske Media Løbeklub med deltagelse af annoncører og samarbejdspartnere har været en fantastisk aktivitet, der har knyttet os tættere på prioriterede kontaktpersoner. Træningen er for folk på alle niveauer og har været yderst professionelt håndteret fra SATS’ side. Løbeklubben giver ekstra mening for Berlingske Media, fordi vi har kunnet træne op til koncernens egne motionsløb som Friløbet, Eremitageløbet og BT Halvmaraton." 

 - Lotte Langkilde, 

Berlingske Media A/S

TEAMBUILDING

Med en sjov og spændende aktivitetsdag med fokus på teambuilding styrker vi medarbejdernes indbyrdes relationer og inspirerer dem til en sundere hverdag. Aktivitetsdagen sammensætter vi ud fra jeres ønsker og behov. Bliv inspireret her:

Find din træningstype Event – intro til tre valgfri træningsaktiviteter i SATS (15 min pr. aktivitet) + foredrag om at finde din træningstype Hvad giver dig lyst til at træne og blive ved med at træne? Træn efter hvad du vil opnå. Hvilke træningsformer findes der? Hvad får du ud af de forskellige træningsformer? Sved på panden Holdundervisning baseret på intervaltræning + foredrag om intervaltræning.  Hvordan får du det meste ud af din konditionstræning? Kan du få bedre resultater på kortere tid? Du bliver introduceret til intervaltræning, en meget effektiv måde at træne på, som giver både bedre form og øget fedtforbrænding.

I balance Holdundervisning med fokus på body/mind, f.eks. yoga eller BODYFLOW + foredrag om at stresse af. Her får du brugbare redskaber til at stresse af i både krop og sind. Når du er afstresset, har du bedre overskud til at spise sundt og være god ved dig selv. Intro til body/mind-træning og information om, hvordan træning kan reducere stress.

Træn i naturen Udendørs træning, f.eks. SATS’ OPEN AIR hold eller løb + foredrag om træning i naturen. Træn i det fri og mærk energien, som træning og bevægelse udendørs giver dig. Hvordan kan man bruge naturen som træningsredskab?

Top motiveret Cykeltime hvor der svedes igennem (evt. inkl. pulsmåler) + foredrag om motivation. Dig 1 - Sofaen 0. Hvordan holder du gejsten oppe, når du ikke føler lyst til at træne? Redskaber til at vende det negative til det positive og være den bedste version af dig selv. Du kan godt!

SUNDHEDSTJEK

Det er i dag meget almindeligt, at virksomheder tilbyder sundhedstjek til deres medarbejdere. Både for at få indsigt i virksomhedens sundhedsprofil og dermed arbejde strategisk ud fra den, men også for at give medarbejderne et indblik i deres egen sundhedsstatus og værktøjer til at gøre noget ved eventuelle udfordringer.

I SATS tilbyder vi sundhedstjek med udgangspunkt i KRAMS faktorerne, som omhandler Kost, Rygning, Alkohol, Motion og Søvn.

Vi foretager sundhedstjekkene enten i vores centre eller i virksomheden, og vi kan tilpasse dem efter virksomhedens ønsker.

Et basis sundhedstjek indeholder følgende:

 • Spørgeskema angående livsstil og KRAMS-faktorer

 • BMI

 • Vægt / højde

 • Fedtprocentmåling

 • Blodtryk

 • Hofte/talje ratio

 • Kolesterol

 • Opdeling i HDL/LDL

 • Blodsukker

 • Konditionstest (cykel)

 • Fysisk test

 • Rådgivning omkring KRAMS faktorer

Der er derudover også mulighed for at få udregnet body-age, lavet en udvidet spørgeramme angående bevægeapparatet og meget andet.

HØR MERE OM HVAD VI KAN TILBYDE

Er I interesserede i at høre mere, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad SATS kan tilbyde.

Skriv en mail til os på erhverv@sats.com, gerne med oplysninger om, hvilken aktivitet eller aftale I er interesserede i. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et oplæg.

Husk at skrive firmanavn, CVR-nummer, antal ansatte, adresse, postnummer/by, kontaktperson, mail og telefonnummer.