Sundhed og firmamedlemskab

Fokus på sundhed på arbejdspladsen er en vigtig faktor, når det gælder om at få skabt et godt arbejdsmiljø med motiverede medarbejdere og færre sygedage.

27.06.2022

Sundhed og regelmæssig motion giver nemlig mere overskud og energi i hverdagen, det er med til at styrke immunforsvaret samt har en positiv indvirkning på livsstilsygdomme.

Hos tilbyder vi særlige erhvervsaftaler, hvor medarbejdere kan træne til en god pris i vores centre. Det er en meget populær og effektiv måde at sætte fokus på sundhed på arbejdspladsen og inspirere til en aktiv hverdage.

Desuden har vi specialiseret os i sundhedsfremmende løsninger til virksomheder. Hos SATS tilbyder vi en bred vifte af forløb og skræddersyede aktiviteter, som fx sundhedstjek, løbeklub, teambuilding, vægttabsforløb og meget andet. 

RABAT PÅ FIRMAMEDLEMSKAB 

Hos har vi sammensat tre forskellige erhvervsaftaler for medlemskaber til medarbejdere, så du kan få en løsning, der passer til din virksomhed.

Det drejer sig om en medarbejderbetalt ordning, en firmabetalt ordning og en ’split billing’-ordning, hvor virksomhed og medarbejder deler regningen. I alle ordninger træner medarbejderne til en reduceret pris.

Medarbejderbetalt ordning

Medarbejderen opretter og betaler selv for sit medlemskab.

Firmabetalt ordning

Virksomheden opretter og betaler for medarbejderens medlemskab.

Split billing

Virksomheden og medarbejderen deler regningen. Virksomheden opretter medlemskabet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis I overvejer at sætte mere sundhed på dagsordenen, har vi kompetencerne og erfaringen til at hjælpe jer. Vi laver gerne et uforpligtende oplæg og tilbud på en erhvervsaftale hos , der er tilpasset netop jeres ønsker.

Skriv en mail til os på erhverv@sats.com, gerne med oplysninger om, hvilken aktivitet eller aftale I er interesserede i. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et oplæg.

Husk at skrive firmanavn, CVR-nummer, antal ansatte, adresse, postnummer/by, kontaktperson, mail og telefonnummer.