Daniel Lopes Linnebjerg

Daniel Lopes Linnebjerg

"Med træning løfter vi både vores sind og vores krop. Træning er en lækker måde at arbejde med sig selv på og medfører balance og ro i livet. Kroppen er menneskets køretøj"

Kontakt: daniel.lopes.linnebjerg@sats.com

Jeg har altid haft en aktiv livsstil og altid dyrket sport. Jeg har haft erfaring inden for styrketræning i 7 år, og har specialiseret mig indenfor træning med egen kropsvægt (Calisthenics). Jeg træner Calisthenics på eliteplan og har dermed erfaring med atlet og atleter i form af træning på eliteplan. Jeg har selv deltaget i WSWCF – DM 2019 i kategorien – POWER.

Jeg glæder mig til at give dig redskaberne og evnerne til at løfte dig selv professionelt med træning samt løfte sindet via træning.

Grunduddannelse:

  • Personlig Træner (FW – PT ACADEMY) – 2019
  • Fitnessinstruktør (FW – PT ACADEMY) – 2019

Videreuddannelse:

  • Bootcamp – SATS

Key words:

  • Calisthenics – Kropsvægtstræning
  • Motivation
  • Weighted Calisthenics
  • Power Lifting
  • Funktionalitet

Klient citater:

”Daniel er en motiverende og dygtig personlig træner, han er skarp til det han gør og har styr på programplanlægning. Uden ham ville jeg ikke have rykket mig med min træning som vi har gjort”

”Jeg havde aldrig presset mig selv så meget med træning uden Daniels tålmodighed og forståelse. Det vigtigste for mig er at hans træning giver resultater”

”I loved working with Daniel, he taught me so mush about fitness and health throughout our workouts, and I learned a lot about my own body. He has given med the knowledge and tools to continue my training on my own”

Spørgsmål til PT’en:

What are your favorite exercises?
'Weighted dips'

Favorite moment of being a PT?
'Experiencing a client’s journey to the top'

What do you enjoy doing in your spare time?
'Exploring life, working out and be around people I love.'

What do you love about your profession?
'To be inspired by people and to inspire people and watch us succeed together.'