Jonas Bach Jensen

Jonas Bach Jensen

Min træningsfilosofi handler om bevægelse. Uanset trænings niveau skal vi igennem screening og samtale finde ud af, hvilken løsning der er vil være den bedste for dig. Træning med mig vil være hård, udfordrende, sjov og motiverende!

Kontakt: Jonas.bach.jensen@sats.com

Som person er jeg frisk, udadvendt og jeg brænder for at hjælpe mine klinter med at nå deres mål. Jeg har altid haft en passion for fysisk aktivitet, hvor jeg har dyrket sport i 18 år. Her har jeg dyrket flere forskellige sportsgrene og bl.a. været på diverse ungdomslandshold i volleyball. Jeg ved hvad træning og fysisk aktivitet betyder både for kroppen, men også for dit velbefindende. Træning og fysisk aktivitet er i min optik, en del af opskriften på øget livskvalitet og livsglæde. Min passion og glæde for træning og fysisk aktivitet brænder jeg for at kunne videregive til dig!  

Dine sejre vil være vores sejre. Derfor er jeg parat til at gøre alt hvad der står i min magt, for at du når dine mål. Om det enten handler om at du ønsker at tabe dig, øge din muskelmasse, blive stærkere eller at du har et ønske om, at kunne præstere bedre i din sport, så er jeg manden til at hjælpe dig. Jeg hjælper dig med at holde motivationen, planlægge struktureret træning og jeg vil altid være til rådighed, hvis du skulle få brug for råd og vejledning, så vi bedst muligt når dine ønsker og mål.  

Grunduddannelse:

  • Fitness instruktør (Fitness Institute)  
  • Personlig træner (Fitness Institute)  
  • Kostvejleder (Fitness Institute)

Videreuddannelse:

  • Fysioterapeut studerende (fra februar 2021)

Key words:

  • Styrketræning
  • Funktionel træning
  • Træning og bevægelse

 

Spørgsmål til PT'en:

What do you love about your profession?
'Jeg er vild med at lave personlig træning, fordi jeg får en mulighed for at lære fra mig og jeg kan hjælpe klienten til at nå sine mål. Jeg har brugt flere år på at tillære mig både erfaring, viden og glæde for fysisisk træning og det glæder jeg mig til at dele med dig.'

If you were not a PT what would you do?
'Hvis jeg ikke var PT’er ville jeg nok have en anden form for træner rolle. Jeg har tidligere været træner for volleyballhold og fodbold hold, så jeg elsker at give min viden videre og gøre andre bedre.'