Jette Madsen

Jette Madsen

‘’When you know better, you do better’’.

Kontakt: jette.belinda.breuning.madsen@sats.com

Intro 

Jette er en personlig træner og holdinstruktør som er dedikeret til at sikre at medlemmer opnår deres mål og fulde potentiale.  Som tidligere håndboldspiller og halvmaratonløber, er hun erfaring med alsidig træningsformer og er bevidst om de forskellige bevæggrunde for at træne. Jette har et stort ønske om at hjælpe andre, og ifølge hende kan selv de simpleste øvelser fører til fantastiske resultater.

Expertise

  • Functional strength træning
  • Core træning
  • Stram op-hold/instruktør
  • TRX træning   

Qualifications  

  • Uddannet personlig træner
  • TRX certifited instruktør 

Trainer Bio

Jette har altid haft en passion for sport. Fra en tidlig alder, startede hun startede med at spille håndbold. For at udfordre sig selv, begyndte hun at løbetræne, som ledte videre til  flere halvmaratons. Jette har også tidligere stillet op i flere bodyfitnesskonkurrencer, hvor hun har følt på egen krop hvad det vil sige at træne hårdt og følge en kostplan. Jette forstår betydningen af styrke, dynamisk kraft og kropssammensætning i hendes træning. Derfor glæder hun sig til at hjælpe andre med at opnå deres højeste præstationspotentiale med en større følelse af velvære og sundere livsstil.

Min favorit øvelse

Min favorit øvelse er squat, som primært er en benøvelse, der træner både lår og baglår.

 Mit Motto

‘’When you know better, you do better’’

Hvad elsker du ved dit job?

Jeg elsker at lære nye medlemmerne at kende og lære om deres motivation for at vælge personlig træning. At kunne hjælpe en person med de mest udfordrende hverdagsting, som f.eks. igen at kunne cykle/holde balancen og styrke kroppen. 

Vores udvalg