Et yogahold, der giver dig en god, krævende og tryg introduktion til dynamisk yoga. Desuden er det en god træning med musik og mange bevægelser, der udføres sammen med åndedrættet, hvor du bliver udfordret af certificerede og erfarne yogainstruktører. For at deltage i timen skal du medbringe din egen yogamåtte. Vi sælger yogamåtter i centret.

Yoga Flow er et træningshold, der giver dig en god og tryg introduktion til dynamisk yoga. Holdet indeholder mange forskellige yogastillinger, som vil udfordre dig på forskellige niveauer. Musikken, bevægelserne og vores certificerede og erfarne instruktører skaber til sammen en yogaoplevelse, som du bare må opleve.

Yoga Flow er et koncept, der har hentet inspiration fra det traditionelle Vinyasa Yoga-system. Vi kombinerer smidige overgange mellem stillingerne sammen med åndedrættet. Holdet er en kombination af både Asthanga Vinyasa Yoga og Vinyasa Yoga.

Denne form for yoga kom til vesten i slutningen af 1970'erne og er vokset lige siden. Hvert år rejser tusindvis af mennesker til Indien for at praktisere yoga på netop det sted, hvor det siges, at denne yogaform startede. Pattabhi Jois er grundlæggeren af den form for Asthanga Vinyasa Yoga, som vi kender i dag, og der findes en masse varianter af Vinyasa-yogaen rundt omkring i verden. Vi har udviklet Yoga Flow som et sjovt og udfordrende yogahold, der er et værktøj til at modvirke stress, øge styrken samt få bedre koncentration og mentalt fokus.Dette yogahold er både for dig, der er nybegynder og dig, der er mere øvet.

 • Kondition
  0/4
 • Styrke
  3/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balance
  3/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  1/4