Bliv medlem
Find træningscenter
Medlemskab
  • Træning
    Træningsområdet
    SATS Online
    Træningsprogrammer
    Øvelser
  • Holdtræning
    Book hold
    Hold hos SATS
  • PT
    Personlig træning
    Boot Camps
  • SATS App
    Sauna
  • Træning og træningstips
    Styrketræning
    Motivation og mental træning
    Træning og menstruationscyklus
    Træning under og efter graviditet
    Yoga & Mobilitet
    Konditionstræning
    Vægttab
    Hjemmetræning
    Kom i gang med træning
    Fysioterapi
  • Vores medlemmer
    Personlig Træner historier
    Interview
    Historier
  • Opskrifter
    Kost og ernæring
    Opskrifter
Kundeservice
Log ind
Bliv medlemLog ind
  1. Opskrifter
  2. Opskrifter
  3. Kyllingefilet med ristede rodfrugter og basilikumyoghurt

Kyllingefilet med ristede rodfrugter og basilikumyoghurt

Proteinrig træningsmad! Gulerødderne i de ovnristede rodfrugter er desuden rige på antioxidanterne alfa- og betakaroten, som modvirker de frie radikaler som dannes i større grad ved højintensiv træning.

SATS
SATS

Kategori

Opskrifter

Ristede rodfrugter:

  • 1 kg gulerødder

  • 1 kg pastinakker

  • 6 hvidløgsfed

  • 1 ½ spsk frisk/tørret timian

  • ¾ tsk salt

  • 1 ½ knsp sort peber

  • 4 spsk madolie

Basilikumyoghurt:

  • 2 dl madyoghurt

  • 1 håndfuld frisk basilikum

  • 1 hvidløgsfed

  • 1 knsp salt

  • ½ knsp sort peber

Kyllingefilet med bacon:

  • 8 skiver bacon

  • 800 g kyllingefilet

  • ¾ knsp sort peber

SÅDAN GØR DU

Sæt ovnen på 225 °C.

Ristede rodfrugter:

Skræl og skær rodfrugterne i staver. Læg dem i et ildfast fad sammen med hvidløgsfed, timian, salt, peber og rapsolie. Tilbered rodfrugterne i ovnen i ca. 30 minutter.

Basilikumyoghurt:

Grovhakket basilikumblade, pres eller riv hvidløg og rør det ned i madyoghurten. Smag til med salt og peber.

Kyllingefilet med bacon:

Læg en baconskive rundt om hver kyllingefilet og steg 2–3 minutter på hver side, så de får lidt farve. Krydder med sort peber. Skru ned for temperaturen på ovnen til 150 °C. Sæt fileterne i ovnen i 12–15 minutter eller til de er gennemstegte.

Server kyllingefileterne med ristede rodfrugter og basilikumyoghurt.

Om SATS

  • SATS
  • Træning for virksomheder
  • Ledige stillinger i SATS
  • Presse
  • SATS Rewards
  • Investor
  • WhistleBlower
  • Centre

Tjenester

  • Book hold
  • Holdtræninger
  • Personlig træning
  • Boot Camps
  • Øvelser
  • Træningsområdet
  • SATS Online
  • Træningsprogrammer

Inspiration

  • Træning og træningstips
  • Arbejde og sundhed
  • Vores medlemmer
  • Opskrifter

Hjælp

  • Erklæring om beskyttelse af personoplysninger
  • Kontakt kundeservice
  • Log ind
  • Vilkår og betingelser
Copyright © SATS 2014 - 2025 • Sådan håndterer vi cookies og persondata.